Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 aprilie 2014

Urmariti o Finala Saptamanala absolut incendiara, in care misterele vor fi elucidate iar situatiile imprevizibile vor face parte din tabloul ultimelor evenimente petrecute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Momente de maxima intensitate, intrigi nebanuite si situatii-limita va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in competitie, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 aprilie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Divergentele dintre Oana si Viorel nu par sa conteneasca. La sfarsitul saptamanii trecute, acestia au avut o noua discutie aprinsa, din cauza atitudinii fetei. Dupa ce Oana a vorbit cu parintii sai, concurentii au fost indignati de modul in care s-a purtat fata, iar Viorel a criticat-o intens, alaturi de mama sa. Dupa ce Oana si Viorel au continuat sa aiba discutii in contradictoriu, mai multi concurenti au criticat intens atitudinea fetei. La scurt timp dupa ce Viorel a afirmat ca a gasit in buzunarul sacoului o cruciulita, despre care crede ca ar fi fost pusa intentionat, Andrei a intervenit si sustine ca barbatul a fost manipulat, iar numeroasele scandaluri au fost provocate de Oana.

De Paste, Oana a fost vizitata de parinti, iar in cele cateva ore petrecute impreuna acestia nu au ezitat sa-i arate sustinerea lor. Printre subiectele dezbatute de acestia a fost, bineinteles, conflictul dintre ea si Viorel, iar tatal fetei s-a aratat foarte deranjat de modul in care s-a comportat concurentul cu fiica sa. Se plac la nebunie sau se urasc? Aceasta este marea intrebare pe care si-o pun numeroase persoane, atunci cand vad ca discutiile dintre Oana si Viorel sunt interminabile. De aceasta data, cei doi s-au certat dupa ce Oana a afirmat ca Viorel i-a trimis un biletel in care ii scria ca o iubeste, ca vrea sa se casatoreasca cu ea, insa sub ochii parintilor ei, acesta se tinea de mana cu o alta fata.
In urma hotararii Comisiei de Decizie, Traian si Iuliana au fost descalificati!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *