Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 iulie 2014

Astazi, de la ora 14:00, urmeaza o Finala Saptamanala incitanta, cu subiecte incendiare si dezvaluiri fara precedent! Descoperiti in ce cupluri iubirea a facut loc discordiei, acum, in apropiera Marii Finale! Regulile impartirii Marelui Premiu s-au schimbat. Doamna Daniela este singura mama ramasa in competitie, iar Alin ar fi sigurul care ar putea castiga Marele Premiu daca se va casatori in Marea Finala cu Mireasa Competitiei, restul concurentilor plecand acasa doar cu banii acumulati pana la acel moment.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 iulie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Ceilalti baieti, fara mame in concurs, vor avea sanse la Marele Premiu, daca se vor casatori in Marea Finala, dar vor castiga doar 50% din premiu. Marti, Roget – admiratorul secret al Ginei, a aparut cu un cadou surpriza pentru Gina. Acesta a dorit sa-i ofere un iepuras. Din pacate, Roger nu este pe placul concurentei. Joi, in Casa Mireasa pentru fiul meu au pasit experti in organizarea nuntilor, care au venit cu propuneri de tinute si torturi pentru nunta celor care vor dori sa se casatoreasca in Marea Finala. Din pacate, incidentele nu au intarziat sa apara intre concurenti. Oana si Laur s-au certat, dar si Raymond si Constantina au avut parte de momente de tensiune.

Constantina a fost dezamagita de faptul ca Raymond nu a dorit sa se implice in pregatirile de nunta. Laur si Oana s-au tot certat in ultima perioada. Laur este de parere ca “Oana este foarte usor influentabila!” Laur a fost deranjat de faptul ca Oana a primit biletele secrete de la sustinatoare. Laur a rugat-o pe mama lui sa investeasca toti bani pentru a o vota pe Oana pe primul loc in Marea Finala.

Laur si Oana au fost atentionati in nenumarate randuri de discutiile secrete, purtate prin semne sau cu lavalierele inchise. Andrei si Cristina au avut o disputa apriga, in urma unor amanunte pe care Cristina i le-a ascuns lui Andrei despre familia ei. Enervat de comportamentul Cristinei, Andrei a rupt pozele pe care ea le avea la pat. Andrei este convins ca mama Cristinei se opune relatiei pe care o au el si Cristina. Doamna Constanta, mama Cristinei, a dorit sa intre prin telefon pentru a vorbi cu Andrei si Cristina. Mama Cristinei a spus ca este de acord cu relatia fiicei sale cu Andrei. Mama Cristinei: “Imi doresc casatoria copiilor, dar Andrei m-a dezamagit!” Doamna Iuliana, mama lui Traian, a transmis printr-o inregistrare audio dezvaluiri incendiare despre Cristina si Andrei. Ea a afirmat ca iubita lui Andrei a primit biletele de la sora ei, in care i se transmitea ca Andrei nu este acceptat in familia lor.

Laura a parasit competitia. A fost votata in proportie de 53,1% sa plece si 46,9% sa ramana.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *