Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2013

La Finala MPFM de azi, incepand cu ora 14:00 si 17:00, vom afla ce parere vor avea sora si prietena Cristinei despre Gabi? Ce informatii detine Gabi despre Cristina? Ce are de spus familia Dianei? Ce cred parintii lui Laurentiu despre situatiile in care a fost implicat concurentul? La ce gest a mai recurs Robert?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 octombrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Roxana, sora Cristinei: „Cred ca familia lui Gabi are ceva cu sora mea!” Daca la inceput Roxana l-a placut pe Gabi, in timp, comportamentul lui a dezamagit-o. „Daca el ar fi incercat sa o cunoasca mai bine, ar fi avut incredere in ea si nu s-ar fi luat dupa ce spune lumea, ar fi fost altfel situatia. Cand familia nu este de acord, este foarte greu sa construiesti ceva”, a spus sora Cristinei, completand ca nu crede ca mai exista posibilitatea ca aceasta sa se impace cu fostul iubit. Gabi spune ca detine informatii secrete despre Cristina.

Alin i-a dezvalui lui Robert ca Laurentiu a incurajat-o pe Diana sa il paraseasca. Tensiunile au izbucnit imediat, iar Robert a devenit agresiv si a inceput sa arunce cu diverse lucruri in colegul sau. Pe moment, situatia a fost detensionata de ceilalti concurenti, care i-au desparit pe cei doi. Laurentiu nu recunoaste ca ar fi sfatuit-o pe Diana. Fetele l-au acuzat pe Robert ca a avut inca o iesire violenta fara sa stie, concret, discutia care a avut loc intre Laurentiu si Diana.

Mama lui Laurentiu: „Baietii il acuza pe fiul meu de tot ceea ce se intampla rau in casa lor!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *