Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2013

Astazi, 28.12.2013, incepand cu ora 14:00 si 17:00 urmariti ultima finala din acest an, in care veti afla ce discutii au avut si ce sfaturi au primit concurentii de la familiile lor cu ocazia vizitei de Craciun? Ce activitati au intreprins concurentii de Craciun?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 decembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Un mic rezumat a ceea ce s-a intamplat azi. Constantina către Iuliana: „Eu nu v-am dat niciodată numărul de telefon!” Iuliana a dezvăluit că numărul de telefon a lui Traian a fost cerut insistent de Constantina! În timpul vizitei celor dragi, Laurențiu a încercat să facă pace cu Andrei! Andrei s-a temut că, dacă se va împăca cu Laurenţiu, acesta îl va trăda! În preajma sfârșitului de an, concurenții au primit o activitate specială, dar la care unii au refuzat să participe. De exemplu, Andrei a refuzat să participe la activitate alături de concurenții cu care se află în conflict!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

45 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2013

 1. Zorro

  Dna ANGELICA, inainte de intrarea in alt an va doresc atat dvs.si fam.dvs.cat si d-lui NICOLAE si fam. – AN NOU FERICIT – multa sanatate si cat mai multe impliniri cu o sorcova din zona Moldovei – Valentina Tipa Lulciuc – Uratura…. si pt.ca stiu ca va place formatia BZN – dens, dens. – Sarut mana si salutari d-le NICOLAE.

  Reply
 2. Angia

  Mama Corinei face parte din categoria ‘EU TE-AM FACUT EU TE OMOR”. Ce femeie rea, gaina fara cap … Protectia copilului exista si pentru a-i proteja pe copiii cu asemenea parinti …
  Ce mult i-ar fi placut Corinei ca mama ei sa aibe incredere in ea, sa ii spuna ca este alegerea ei, ca ea o sustine, etc…

  Reply
 3. Angia

  Corecta este decizia luata de Andrei si ceilalti de a nu mai participa la concurs. Foarte multi, incl. staful nu au auzit de CONCURENTA NELOIALA. Este atat de vizibil faptul ca Marianita ii da puncte bulibasei !

  Reply
 4. ella06

  IOANA,multam pentru sorici,bun si fraged,frecat bine cu sare si covrigei din cosul bunicii,dar zapada,unde-i zapada???
  Mi-e dor de mirosul cozonacilor facuti de mama,de aroma portocalelor,de mireasma vinului fiert cu scortisoara,de amorteala picioarelor inghetate,atat de inghetate ca nu puteam a ne scoate cizmulitele din picioare,ehe!!!
  A!!si mai multam pentru Andrei,l-ai lasat pe maini „bune”,ce l-as mai toca eu asa maruntel,maruntel,dar crezi ca merita?
  ca bine a zis cine a zis,aceste copii nefericite de s-au crezut vreun Dany de Vito si Marilyn Monroe,am zis ca lesin nu alta…
  Eu sper ca ai nostri sa fie bine,sa-mi vine sa-i trag de urechi,azi vreau sa-i vad tinandu-se de mana…
  Pupici la toti,tie IOANA,ANGELICA,GERIA,D.M,LILIANA,DARA,NICUSOR,ZORRO,NICOLAE,IULIANA,SEPTEMBRIE,GEORGIANA,DR.OETKER,DANA.B,MARIETA si iar scuze pentru cei ca nu s-au regasit
  http://www.youtube.com/watch?v=EWUt3wrUtj8
  o zi frumoasa!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *