Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala absolut incendiara, presarata cu provocari si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si intrigi neasteptate va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 29 martie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Oana si Laura au avut mai multe divergente din cauza preferintelor culinare. Era cat pe ce sa izbucneasca un conflict intre cele doua si asta pentru ca fetele aveau pareri diferite. Totusi, n-a fost mare lucru, iar acum, gateste tot cine doreste!

Deranjata de nominalizarea primita din partea Oanei, Gina a promis ca va face dezvaluiri despre trecutul ei! Cu atat mai mult, cu cat fatei ii este teama ca va parasi competitia curand. Insa, spune ca a fost o experienta din care a invatat foarte multe lucruri. In principal sa fie atenta la oameni! Georgiana sustine ca Oana stia de intalnirea cu Laur dinainte sa iasa cu ea afara din Casa! Ipoteza a fost analizata pe toate partile, iar opiniile total diferite. Traian si Corina au pregatit „cadouri surpriza” pentru Mariana si Grigore! Initial cei doi nu s-au suparat pentru farse, dar apoi Grigore i-a criticat pe Traian si Corina pentru gestul lor!

Aurelian si Georgiana au parasit competitia!
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *