Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 mai 2013

De la ora 11:00 va incepe Gala acestei saptamani! Concurentii impreuna cu familiile si prietenii lor vor incerca sa gaseasca solutii pentru aplanarea tensiunilor existente in competitie. Ce au de spus familiile si prietenii concurentilor despre evolutia acestora in concurs? Ce sfaturi vor primi concurentii? Aflati mai multe detalii astazi, in Gala, incepand cu ora 11:00 si continuand cu ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 mai 2013, de la ora 11:00 si ora 14:00:

Gala Mpfm 3 mai 2013, 11:00

Gala Mpfm 3 mai 2013, 14:00
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

52 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 mai 2013

 1. maria -alexia

  HRISTOS A INVIAT!
  Ioana ,a fost minunat , nu am fost la cabana , am fost la casuta noastra din zona Fagarasului , cabana este la Ghiorghieni , acolo este inca rece ,si nu asta era problema ,imi place sus la munte , doar ca nu avem utilitati si la o asa sarbatoare nu era potrivit .
  Zorro , am vazut ce gazda buna esti , eu si Alex ne-am simtit excelent in calatoria spre tine si mai ales vizitand atat de multe obiective necunoscute noua pana acum ,nu mai vorbim de preparate.O sa mai venim si altadata daca D-nul Stefan si Ionuca ta nu s-au simtit deranjati de atat de multi prieteni sositi de departe .
  Emisiunea inca nu am vazut-o , abia am sosit ,o sa comentez dupa ……
  Sper ca si concurentii s-au mai relaxat la mare , au mai eliminat energiile negative acumulate pana acum si ca certurile vor fi mai putine ,rautatile de loc , ca s-au impacat mai intai fiecare cu el/ea si apoi cu ceilalti .

  Reply
 2. Larix

  Zorro numai Quebecul este frumos,dar provincia Ontario ce are sau este zona unde se vorbeste Engleza ?Totusi Romania are zone splendide,PADIS cu Focul viu Cetatile ponorului,Galbena ,pestera ursilor-Chiscau Bozovici.Dambovicioara,cheileTurzii etc,dar voi a-ti plecat si ati uitat!Cristos a inviat si sa auzim numai de bine si sa va mearga bine!iti scriu din toronto!

  Reply
 3. zorro

  IOANA 79____Adevarat ca a inviat ! Am ramas fara voi dar bucuros ca v-a placut tie MARIEI si lui ALEXANDRU,aici la mine in Vancouver.Fiica mea a crescut intre adulti asa ca ii place compania lor iar tata este un interloc.f.placut ca si tatal tau.Eu cautam de zor emis.din 6, mi-a scapat cand a anuntat dna.Mirela probabil cand revin.Am aflat si eu de la GERIA cate ceva, vom vedea maine ce-au mai facut mamele si tinerii nostri, cand voi reveni si eu si vom mai schimba impresii dupa aceasta mini vacanta a lor.Sarut mana Ioana
  _______
  .Larix____Adevarat ca a inviat ! Ma simt obl.sa-ti rasp.in cateva cuvinte.EU iti scriu din Vancouver.TU imi scrii din „”toronto”” dar se vede ca nu ai fost atent la cele spuse de mine in coment.trecute.NICIODATA !!! NU voi compara ROMANIA cu nimeni in lume! Pt.mine este UNICA si sa stii ca n-am uitat NIMIC.In amintirile unui adult raman poate cele mai vii imaginile din copilarie sau adolescenta asa cum mie mi-au ramas ca niste icoane colorate tinuturile Maramursului cu cabanele Mogosa- Suior, barajul Firiza,Cascada lui Pintea,Valea Oltului,drumul prin Suceava la toate Manastirile si un drum in campia de vest Arad-Timisoara sau o vacanta la Sinaia cu urcare la cota l4oo si vizita la Busteni etc.DECI am luat cu mine f.f.multe amintiri pe care le pastrez cu sfintenie in suflet si care sunt mai presus decat altele care si acelea ne bucura ochii.Cu bine si sanatate.

  Reply
 4. Dana B.

  Eu sunt ultima sosita,Ioana!Cu atatea bagaje eram sa pierd avionul dar am reusit!Am venit cu multe suveniruri,amintiri frumoase si prieteni deosebiti.Ne-am incarcat bateriile cu aceasta mini-vacanta si putem sa o luam de la capat cu cele zinice.Sunt libera si astazi si de aceea sunt pe fuga pt ca o sa am invitati la masa.Va urez tuturor o saptamana usoara si Hristos a inviat!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *