Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 mai 2014

Urmariti o Finala Saptamanala incarcata de suspans si mister, in care situatiile imprevizibile vor face parte din tabloul ultimelor evenimente petrecute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Momente de maxima intensitate, intrigi nebanuite si situatii-limita va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in competitie, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 3 mai 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Au avut posibilitatea de a-si suna familiile pentru a primi sfaturile si incurajarile lor, insa aceasta sansa nu s-a dovedit a fi fructuoasa pentru Grigore si Mariana, care au avut o cearta aprinsa. Dupa ce sora concurentului i-a cerut acestuia sa-i transmita Marianei sa nu mai fie atat de suparata si sa nu se mai certe, concurenta a fost deranjata de reprosurile acesteia si a reactionat in consecinta.

Pe langa faptul ca au avut o noua discutie, concurenta a precizat ca ca il cearta pe Grigore numai atunci cand este „pisalog”! Si-au dorit la nebunie sa-si intemeieze o familie, insa acum discutiile dintre ei sunt tot mai frecvente. Daca in urma cu doar cateva luni se rasfatau, acum, Oana si Viorel par sa fi ajuns la capatul puterilor. Disputele se tin lant de ei, astfel ca recent, acestia au avut o discutie uluitoare din cauza unei ciocolate. Concurentul s-a aratat nemultumit de faptul ca Oana a afirmat ca nu doreste sa imparta produsul cu el, ci cu Laur.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *