Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2013

Urmariti Gala Saptamanii, incepand cu ora 14:00 si continuand cu ora 17:00, veti afla pe cine vor nominaliza mamele si fetele? Care au mai fost reactiile lui Florin dupa iesirea din club? Ce va avea de spus Maria, fata care s-a sarutat cu Florin in club? Ce conflic a avut loc intre Florin si bunica? Ce reactii au aparut dupa intalnirea lui Dragos cu o parte din admiratoarele lui in club? Ce a avut de spus admiratoarea lui Dragos din club?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 martie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: S-au facut din nou nominalizari atat de mame cat si de fete. Florin a anuntat ca doreste sa nu mai fie votat sa ramana in casa. Cu toate ca el si-a gasit o prietena in afara casei, bunica lui nu doreste sa paraseasca competitia pana cand publicul nu va dori acest lucru. Fata caruia Dragos i-a dat numarul de telefon a fost prezenta si ea in platoul emisiunii pentru a clarifica situatia creata.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

55 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2013

  1. MIRIAM

    ani______nu Geria este alias mimi,de data asta nu ea a postat acel coment,eu stiu cine este si stiu ce posteaza fiecare,de atatia ani sunt pe situl acesta. IOANA______du-te putin la vecini,nu de alta dar vreau sa te lamuresti si tu cu ceva,nu e nici o pacalela,ce bine ar fi,citeste tot!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *