Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 noiembrie 2013

Incepand cu ora 14:00 si 17:00, Iulia si Valentin, fosti concurenti, vor rupe tacerea si vor dezvalui motivele despartirii lor. Ce sfaturi au primit concurentii aseara de la familii si sustinatori? Tot la Finala de astazi vom afla ce discutii secrete au avut Iuliana si fiul sau, dar si ce neintelegeri au aparunt in celelalte cupluri.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 noiembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Noaptea târziu, mamele au fost deranjate de gălăgia făcută de fete! Săptămâna aceasta, emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” debutează cu un alt scandal. Mamele au fost deranjate de fete, care au făcut din nou gălăgie în toiul nopții. Femeile au fost trezite în miezul nopții, după ce fetele au făcut mai multe zgomote. Totuși, de această dată, aproape toate mamele au fost deranjate de atitudinea fetelor, cu excepția doamnei Daniela, care a spus uneia dintre concurente ca le va lua apararea.

Maria, nemulţumită de modul în care se comportă fetele! După ce fetele au făcut zgomot în timpul nopții, Maria a fost deranjată de comportamentul acestora, spunând că este o lipsă totală de bun simț. Femeia este supărată pe concurente și spune că nu va mai găti pentru ele. În același timp și fiul său, Laurențiu, s-a arătat deranjat de faptul că femeia a intrat în polemici cu fetele.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *