Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 mai 2014

Urmariti o Finala Saptamanala plina de trairi intense si rasturnari de situatie! Momente de maxima intensitate si surprize de proportii ii asteapta pe concurenti! Descoperiti cu cine vor sta acestia fata in fata, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 31 mai 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Finala a inceput cu retrospectiva saptamanii si parerile telespectatorilor cu privire la cele intamplate in ultima saptamana in casa Mireasa pentru fiul meu. Doua cupluri vor avea parte de o vacanta binemeritata in Turcia, la Bodrum. Reprezentantii sustinatorilor au fost prezenti in platoul Mireasa pentru fiul meu. Oana si Laur au fost amplu criticati in urma unor ipostaze indecente.

Andrei sustine ca nu se va lasa influentat de sfaturile sustinatorilor, chiar daca va pierde. Raymond sustine ca in timpul ultimei probe pentru castigarea masinii in joc, doamna Daniela s-ar fi dopat. Corina a parasit competitia fiind votata de 62,6% dintre telespectatori pentru a pleca.

Reprezentantele sustinatorilor concurentilor au venit in platoul emisiunii, pentru a le da acestora sfaturi si incurajari. Eva P. – fosta sustinatoare a Oanei a intervenit telefonic pentru a lamuri situatia legata de decizia de a nu o mai sustine pe Oana in competitie, ci doar pe Laur. Constantina a fost geloasa de glumele pe care Raymond le-a facut cu Corina. Conflictul dintre Oana, Laur si Viorel a luat amploare. Doamna Aurica l-a acuzat pe Laur de scene obscene facute la adresa ei si a lui Viorel. Oana: “Doamna Aurica jigneste si incurajeaza comportamentul violent al lui Viorel!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *