Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie 2014

Prima Finala Saptamanala a acestui an promite sa fie una incendiara din toate punctele de vedere! Si, pentru ca nu aduce anul ce aduce ceasul, descoperiti ce rasturnari de situatie s-au produs in Casa „Mireasa pentru fiul meu” la inceput de An Nou si cine sunt protagonistii celor mai dure conflicte, astazi, de la ora 14:00! In a doua parte a Finalei Saptamanale, conflictele ating dimensiuni apocaliptice! Doua cupluri sunt pe cale de a se desparti! Vor lupta protagonistii pentru a isi salva iubirea sau isi vor spune „Adio!” pentru totdeauna? Descoperiti astazi, de la ora 17:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 ianuarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: De anul Nou, Cristina si Andrei s-au despartit. Laurentiu a incercat sa formeze echipa pentru partida de fotbal.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

50 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie 2014

 1. Zorro

  DARA___buna ziua.Nu am primit D.P., cred ca m-am grabit si am comandat-o in sarbatori dar o sa reiau.Nu stii cat ma bucur ca i-ai adresat IOANEI cateva cuvinte.Voiam sa va spun inainte de Craciun ca si iertarea este o virtute si nu putem trai fara ea.Nimeni nu este fara de pacat……. Dna.ANGELICA,dl.NICOLAE,
  D.M., GERIA, ELLAO6,MARIA – ALEXIA sper sa te vad, unde este DANA B. DECEMBRIE, DR.O. si ceilalti ai nostri oare ?
  Va doresc ultima sarbatoare de iarna Sf.zile de BOBOTEAZA sa va aduca numai bucurii si putina zapada pt.ca eu nu am si inca SARBATORI FERICITE pt.toata lumea.

  Reply
 2. Angelica

  Tuturor celor ce poarta numele Sf.Ioan Botezatorul_____Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La multi ani!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *