Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 aprilie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala absolut spectaculoasa, presarata cu intrigi neasteptate si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si rasturnari de situatie va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa MPFM, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 aprilie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Au decis sa formeze un cuplu in urma cu aproape o luna de zile, iar lucrurile par sa functioneze relativ intre cei doi. Viorel si Oana au o relatie tumultuoasa, motiv pentru care azi se cearta, azi se impaca. Totusi, ultimele imagini cu cei doi ii arata in ipostaze emotionante. Cei doi se harjonesc precum doi adolescenti. Viorel si Oana traiesc o poveste de dragoste cu nabadai. Sunt impreuna de put?in timp, spun ca se iubesc, dar certurile sunt zilnice. Recent, acestia au avut o discutie aprinsa, in timpul carora si-au reprosat mai multe lucruri, printre care faptul ca Oana se implica in scandaluri. Daca baiatul spune ca de fiecare data i-a luat apararea, concurenta este nemultumita pentru ca ii reproseaza tot timpul ce face pentru ea.

Desi Viorel a incercat sa atenueze conflictul cu ajutorul unui sarut patimas, Oana a afirmat ca „Oficial, relatia lor nu mai exista!”, iar concurentul i-a replicat „Oficial, esti proasta!”. Ziua de astazi nu a fost prea fericita pentru Viorel si Oana. In urma discutiilor pe care le-au purtat, acestia au decis sa-ti spuna adio. La scurt timp dupa ce a sarutat-o pasional, din cauza certurilor frecvente, acestia au hotarat sa se desparta, cel putin pentru o scurta perioada de timp. Ce se va intampla intre ei, ramane de vazut!

Laur si Silvia au intrat in cursa spre eliminare.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *