Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 iulie 2014

Astazi 5 iulie 2014 urmariti o finala saptamanala in care problemele dintre iubiti se tin lant. Cine va intra in posesia celor 10 000 de lei? Ce suprize ii mai asteapta pe concurenti? Descoperiti ce s-a intamplat astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Oana este cea care a castigat cei 10.000 de lei in urma voturilor telespectatorilor. In cazul in care ea va ramane in competitie pana la inceputul lunii august, va putea pleca acasa cu acesti bani. Cei patru concurenti castigatori ai vacantei la Bodrum vor pleca chiar in aceasta noapte spre Turcia. In continuare a fost prezentat un material cu retrospectiva evenimentelor petrecute de-a lungul saptamanii ce tocmai se sfarseste, dupa care Mirela a adus in atentia concurentilor comentariile telespectatorilor cu privire la cele intamplate in competitie in ultima perioada. Cele mai disputate subiecte au fost: relatia dintre Grigore si Mariana, ultimele dispute din cuplul Oana – Laur, dar si comportamentul si strategiile Ginei de a ramane in competitie.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 iulie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Desi in emisiunea de ieri, Oana si Laur au anuntat despartirea lor, astazi ei s-au afisat tinandu-se de mana si anuntand ca s-au impacat. Raymond si Constantina au trecut prin momente dificile. Constantina i-a reprosat lui Raymond faptul ca nu ii pasa de dorintele ei. Nominalizarile continua cu noi reguli. Conflictele dintre Oana si Viorel au continuat. Oana l-a infuriat pe Viorel in urma unei declaratii pe care ea a facut-o la adresa lui.

Laura: “Eu nu discut cu Viorel despre Oana si Laur!” Laur: “Viorel sta in competitie pentru ca Oana este aici!” Oana: “Cu sau fara flori, il doresc pe Laur asa cum este!” Oana: “Laur si Laura, eu si Viorel suntem in platou, ne descurcam si singuri!” Laur: “Ce trebuie sa fac pentru a-l reduce pe Viorel la tacere?” Laur: “Viorel are resentimente, nu o va uita pe Oana toata viata!”

Cel mai votati spre nominalizare au fost Gina si Viorel. Laura si Viorel au implinit de curand 1 luna de relatie. Cu toate acestea in relatia lor nu au intarziat sa apara tensiunile si micile certuri. Viorel a fost deranjat de faptul ca Laura l-a facut prost si a spus ca intre ei nu e vorba de iubire. Viorel catre Laura: “Eram mai apropiati cand inca nu formam un cuplu!” Laur este tot mai deranjat de faptul ca Oana aduce mereu in discutie subiectul Viorel. Laur catre Oana: “Te iubesc, dar nu vreau sa ma joc cu sentimentele mele sau ale tale!” La revenirea in concurs, Laur a fost acuzat ca scopul lui este cel de a o “face c capul” pe Oana.

Locul 1: Oana (22,2%)
locul 2: Constantina (17,9%)
Locul 3: Laur (16,4%)
Locul 4: Raymond (15,5%)

Viorel a intrat in cursa spre eliminare.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *