Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 octombrie 2013

Astazi, 5 ocmbrie 2013, urmariti Finala Saptamanii de la ora 14:00 si 17:00, pentru a afla ce va avea de spus sora lui Gabi despre relatia acestuia cu Cristina? Spre cine se va orienta Raymond? Ce baiat o place pe Vanessa, sora lui Raymond? Ce reactii au starnit cele spuse de prietenele Marianitei la gala saptamanii trecute? Ce controverse a starnit in casa decizia lui Traian de a lua o pauza in relatia cu Corina? Care este enigma despartirii dintre cei doi?

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 octombrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:
Scurt Rezumat aici:
Oana a fost deranjata de atitudinea lui Gabi fata de ea. Ea sustine ca acesta a imbratisat-o si a incercat sa o sarute. Mihaela, sorsa lui Gabi, a intervenit telefonic si a spus ca nu a facut o alegere potrivita in persoana Cristinei, deoarece nu se potrivesc din niciun punct de vedere. De asemenea, ea l-a sfatuit sa fie atent la asa zisii prieteni din competitie: Robert si Andrei, care in fata ii sunt prieteni, iar pe la spate spun altceva.
Sorsa acestuia a mai spus ca Oana este o persoana potrivita, care s-ar fi potrivit mai bine cu fratele sau. Acesta insa, a spus despre Oana ca este o persoana falsa.

Parintii si sorsa lui Raymond au fost prezenti in platou si l-au indemnat pe fiul lor sa-si indrepte atentia spre Constantina, pe care o plac si ei.
Laurentiu si bunica lui au fost afectati de afirmatiile facute de familia Marianitei, ceea ce a dus la ample controverse. Va vine sa credeti sau nu, Traian a gasit „motivul” despartirii de Corina: faptul ca aceasta s-a vazut cu fostul iubit pana in ultima zi a intrarii in casa. Traian: „In toate relatiile mele am fost inselat.”

Rezumat finala de la ora 17:00:

Edit este nemultumita de felul in care George incearca sa o convinga sa formeze un cuplu cu el. Ea sustine ca vrea langa ea un barbat matur, care stie sa gandeasca mai bine decat ea si care sa comunice mai mult.
La randul sau, George a afirmat ca atitudinea lui Edit il convinge ca nu mai are nicio sansa de a forma un cuplu cu ea si doreste ca mama lui sa faca o cerere la staff petru a pleca acasa.
Baietii au discutat codificat despre fete. Acestia le-au atribuit numele unor marci de masini. Fetele s-au aratat extrem de deranjate de aceasta discutie.
Lorena si George, fostii castigatori au fost prezenti in platoul emisiunii. Acestia au venit pentru a-l incuraja pe Andrei.

Marti, la gala de la ora 20:30 vom afla cine va parasi competitia.

Pentru mai multe din emisiune, urmariti pagina de facebook:

https://www.facebook.com/norapentrumama.org

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *