Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 aprilie 2013

Urmariti Gala Saptamanala de astazi, 6 aprilie 2013, incepand cu ora 14:00 si continuand cu ora 17:00, veti afla ce rasturnari de situatie s-au produs in randul cuplurilor, ce amploare au luat divergentele intre concurenti, dar si ce vesti surprinzatoare vor primi unii dintre acestia din partea familiilor! La finalul serii, un concurent sau o concurenta va parasi competitia! Pana atunci, continuati sa votati pe daca doriti ca Vanessa, Narcisa, Florin sau Andrei sa ramana in competitie!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 6 aprilie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00: Toti concurentii au fost de acord cu intrarea in competitie a mamei lui George. Florentina s-a suparat pe George din cauza unei discutii pe care aceasta a avut-o cu Narcisa si Victor. Victor a primit o scrisoare din partea unei prietene bune, Ama. Aceasta ii spunea ca nu a venit in emisiune pentru a deveni catel, ca se baga in discutii aiurea si ca actuala lui prietena nu este placuta de lume si de aceeea se cere afara.

Aceasta a mai adaugat ca il cunostea altfel pe Victor nu asa cum s-a schimbat in ultima vreme, de cand este cu Narcisa. La auzul celor spuse de Ama in scrisoare, Narcisa a izbucnit in plans si a afirmat ca relatia dintre ea si Victor a luat sfarsit.

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *