Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 septembrie 2013

Astazi, de la ora 14:00, la prima Gala Saptamanala a acestui sezon, vom afla cum au decurs cele sapte zile de competitie pentru cei aflati in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, ce dificultati au intampinat, cum au reusit sa treaca peste impedimente, dar si ce evenimente le-au marcat evolutiile unora dintre concurenti.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 septembrie 2013, de la ora 14:00 si ora 17:00:
Gala Mpfm din 07 septembrie 2013, ora 14.00
Gala Mpfm din 07 septembrie 2013, ora 17.00
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

22 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 septembrie 2013

  1. Zorro

    IOANA_____buna ziua.Am profitat de sarbatoarea de azi si m-am uitat la gala,DECI am viz.doua emisiuni(si pe cea de vineri).Incontestabil, cel mai puternic caracter,neinfluentabil, frumos, puternic,educat(am intrat si pe link-ul GERIEI)pasnic si romantic cu toate ca mai scapa si el cate o „”infloritura””, imi place cu cata ingaduinta si intelegere ii priveste pe toti dar cand este atins(de ANDREI sau celalalt chel cu invidia la ei) stie sa iasa elegant fara sa jigneasca.As regreta f.f.mult daca s-ar cupla cu bruneta cu par lung si gura mare.Nu exagerez, dar in casa nu este o fata la inaltimea lui dar va trebui sa faca un cuplu pt.ca asa este „”piesa””.As dori atat de mult sa nu ma insel asupra lui.Si ce daca n-a fost o coincidenta sa se fi nimerit pt.intalnire cu o fata??? Ce folos ca acel baiat atat de vulgar cred ca ROBERT, s-a intalnit cu doua si ambele au cam strambat din nas????poate a „”parfumat””aerul ca si in casa.ANDREI cel cu fibra si tendon, nu este departe de chelut, l-am auzit cand a spus ca el este vazut afara ca un zeu,ce ar fi zis APOLLO????iar glumele lui nu se pot reproduce doar pe maidan.Ceilalti baieti destul de dubiosi, psihologii emis.parca inadins au selectat asa ceva pt.suspans si rating ( ALIN,GABRIEL cred ca ii numesc corect)
    Pe mame le-am vz.putin mi-a ramas in memorie mama sapt.care ii soptea baiatului (la vizita fetelor) sa o stranga in brate pe bruneta aceea cu gura mare.Dar cu cea blonda aleasa ce sa faca ???deja o abandoneaza??? Fetelesunt multe tinere, dragute(nu toate) nu le deosebesc, mi-a atras atentia nefavorabil blonda aceea artificiala si fata care plange mereu ca si ALIN si este inca neprihanita.Nu m-am putut abtine, „”microbul”” exista, e drept ca ai mei sunt plecati inca nu au venit.Este o prima si superficiala parere nu inseamna ca as ramane la ea.Am uitat : imi place CORINA m.s.
    doar ca mi se pare prea blanda si ma intreb cum si cat va rezista intre atatea fete care par mai versate decat ea??? Sarut mana Ioana. Vei intelege din primele randuri ca acel pe care il laud este RAYMOND………

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *