Finala Saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 decembrie 2012

Urmariti Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 14:00, la Gala Saptamanii, aflati care au fost problemele intampinate de cupluri si daca au reusit sa treaca peste obstacole, cine este in pericol de eliminare, dar si ce provocari ii asteapta pe cei din casa!


Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2012, de la ora 14:00: Fetele au facut nominalizari. Stefania i-a nominalizat pe George si Razvan, iar celelalte fete pe Geroge si Virgil.In platou a fost prezenta si mama Cristine pentru a clarifica anumite aspecte. Ea s-a luat de modul in care Madalina se comporta cu fiica ei. S-au dat imagini in care Andreea isi exprima nemultumirile cu privire la relatia de cuplu pe care ea o are cu Alin.
Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2012, de la ora 17:00:Din nou George si Virgil sunt baietii propusi spre eliminare, iar cei de acasa au la dispozitie o saptamana sa voteze pentru ca ei sa plece sau sa ramana. Tot o saptamana au la dispozitie pentru a vota ce mama si ce fata sa intre in posesia unei sume consistente de bani: 10000 de lei.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *