Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 februarie 2014

Vantul schimbarii bate in Casa „Mireasa pentru fiul meu”! Urmariti astazi o Finala Saptamanala ce sta sub semnul schimbarilor majore, deoarece noi competitori vor pasi pragul Casei. Urmariti-le povestile si totodata descoperiti cele mai recente intrigi, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 8 februarie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Discutiile dintre Corina si Oana nu contenesc sa se opreasca, iar replicile celor doua sunt din ce in ce mai acide. In timp ce Oana afirma ca partenera lui Traian spunea despre mama acestuia ca este falsa, Corina o acuza ca motivul pentru care face toate aceste afirmatii acide este faptul ca isi doreste sa-l incite pe Traian, ca sa-i evidentieze latura negativa.

In urma dezvaluirilor uluitoare ale Oanei, Corina a fost foarte afectata de incident, mai ales ca Traian a acuzat-o crunt. Barbatul a fost foarte dezamagit de faptul ca iubita lui i-a ascuns lucruri importante, astfel ca in momentul in care a aflat, a ramas „masca”. El a condamnat-o pe fata ca in loc sa vorbeasca sincer cu el, sa-i povesteasca ce se intampla, incerca s-o determine pe Oana sa-i pastreze secretele. Daca ieri anuntau ca au decis sa puna punct relatiei, Laurentiu si Marianita au vorbit despre tot ceea ce se intampla intre ei. Insa, nu a fost o discutie foarte calma. Daca Marianita i-a reprosat iubitului ei ca nu este in regula comportamentul lui, ca este agresiv, el i-a spus fetei ca nu ii ofera afectiune si este foarte indiferenta.

Laur, primul concurent ce a pasit pragul casei Mireasa Pentru Fiul Meu. Razvan, Florin si doamna Constanta nu vor intra saptamana viitoare.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *