Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 martie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala in care veti fi martorii unor rasturnari de situatie si momente spectaculoase! Scandaluri de proportie, intrigi neasteptate si situatii-limita va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 8 martie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Castelul Bran a fost atractia principala a concurentilor cand au fost la munte. Au facut glume, s-au plimbat si au cautat suveniruri. Cate doi, cate doi s-au plimbat, a fost o atmosfera destinsa, iar cei care i-au vazut nu au putut decat sa se bucure ca atmosfera a fost chiar de plimbare. Oricum, putem spune si altfel. Aerul de munte le-a priit la maximum!

Bogdan crede ca Oana l-a preferat pe Viorel in locul lui deoarece acesta are studii superioare. Pe de alta parte, Silvia s-a aratat extrem de dezamagita ca Oana si Viorel au format un cuplu. Cu toate astea, cei doi tineri isi vad de ale lor. Iar ingrijirea pestilor le-a dat mari batai de cap, cu atat mai mult cu cat tanara era sa-i scape in chiuveta.

Viorel a devenit gelos si crede ca Oana este interesata de Laur. Asa ca au procedat asa cum nu se poate mai matur si au pornit o discutie, care l-a mai linistit pe concurent. Oricum, totul e bine atunci cand se termina cu bine, iar cei doi amorezi au reusit sa clarifice si sa treaca peste acest conflict minor.

Oana a iesit Mireasa Saptamanii, iar Viorel Mirele Saptamanii. Marianita, Laurentiu si Bogdan au intrat in cursa spre eliminare.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

51 comentarii la “Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 martie 2014

  1. Dana B.

    Pt prima data oamenii,privitorii au amendat jignirile,si-au taxat preferatii.Primul care a scazut in sondaje a fost Andrei iar acum Raymond si C-tina.Cine ar fi crezut?Conflicte au mai fost,dar sa-si schimbe paarerea atat de multi,sa se reorienteze,niciodata.Fanii celor de mai sus nu au devenit automat fanii Oanei,ei doar au taxat lipsa de educatie si pt ca au fost jigniti de unii concurenti.Nici Mirela nu le mai putea face fata demult la unii dintre ei,e inadmisibil!Publicul e realist si inteligent:Ray si Tina au cerut publicului sa o dea afara pe Oana iar cei taxati au fost ei!Romanii s-au trezit,mai este o speranta!Vine primavara!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *