Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 martie 2014

Va asteapta o Finala Saptamanala in care veti fi martorii unor rasturnari de situatie si momente spectaculoase! Scandaluri de proportie, intrigi neasteptate si situatii-limita va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente, astazi, de la ora 14:00!

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 8 martie 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Castelul Bran a fost atractia principala a concurentilor cand au fost la munte. Au facut glume, s-au plimbat si au cautat suveniruri. Cate doi, cate doi s-au plimbat, a fost o atmosfera destinsa, iar cei care i-au vazut nu au putut decat sa se bucure ca atmosfera a fost chiar de plimbare. Oricum, putem spune si altfel. Aerul de munte le-a priit la maximum!

Bogdan crede ca Oana l-a preferat pe Viorel in locul lui deoarece acesta are studii superioare. Pe de alta parte, Silvia s-a aratat extrem de dezamagita ca Oana si Viorel au format un cuplu. Cu toate astea, cei doi tineri isi vad de ale lor. Iar ingrijirea pestilor le-a dat mari batai de cap, cu atat mai mult cu cat tanara era sa-i scape in chiuveta.

Viorel a devenit gelos si crede ca Oana este interesata de Laur. Asa ca au procedat asa cum nu se poate mai matur si au pornit o discutie, care l-a mai linistit pe concurent. Oricum, totul e bine atunci cand se termina cu bine, iar cei doi amorezi au reusit sa clarifice si sa treaca peste acest conflict minor.

Oana a iesit Mireasa Saptamanii, iar Viorel Mirele Saptamanii. Marianita, Laurentiu si Bogdan au intrat in cursa spre eliminare.
Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *