Finala saptamanii Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 august 2014

Descoperiti motivele din spatele unor decizii ale concurentilor ce au dat peste cap pronosticurile pentru tabloul final al competitiei, astazi, de la ora 14:00, la Finala Saptamanii!!! Emisiunea a inceput cu exprimarea dorintei Ginei de a ramane pe mai departe in competitie, dupa care au urmat materialele cu retrospectiva saptamanii. Toata saptamana concurentii au facut repetitii de dans pentru la nunta. Cuplurile care au avut neintelegeri la acest capitol au fost Andrei-Cristina si Raymond-Constantina. Raymond nu a fost la fel de entuziasmat ca si Constantina de pregatirile de nunta. Constantina a declarat ca in ultimul timp, Raymond i-a tot vorbit de despartire. Atat baietii, cat si fetele au fost la probe pentru costumele si rochiile de mireasa pe care le vor purta in Marea Finala.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 9 august 2014, de la ora 14:00 si ora 17:00: Raymond a spus ca el nu are niciun cuvant cu privire la dorinta de a face nunta sau nu. El se simte invinovatit de Constantina pentru cele intamplate in ultima perioada. Raymond: „Daca as vrea putea, as pleca acasa in acest moment. Nu m-as mai uita in urma. Cine vrea sa ma caute, stie unde ma gaseste!” Telespectatorii si-au exprimat opiniile cu privire la cele intamplate in ultima saptamana in competitia matrimoniala. Majoritatea au vorbit de anumite tabere si strategii facute de concurenti si de sustinatorii lor. Ultimul anunt facut de Raymond si Constantina si anume ca nu vor mai face nunta in Marea Finala, a starnit ample controverse cum ca totul ar putea fi o strategie trimisa printr-un biletel de catre sustinatorii lor.

Oana: „Putea fi vorba de o strategie, dar in acel caz Raymond si Constantina nu sufereau atat de mult!” Laur a fost deranjat de un dans lasciv al Oanei. El considera ca iubita lui danseaza intr-un mod indecent. Oana considera ca Laur este prea gelos. Niciunui concurent nu i s-a parut prea deplasat dansul Oanei. Oana si Laur au adus in discutie parerea parintilor cu privire la casatoria lor. Cei doi sunt de parere ca ambele familii sunt impotriva unei nunti intre ei in Marea Finala.

Oana a marturisit faptul ca la ora de Dj, mama lui Laur a spus ca nu va veni in Marea Finala daca ei vor face nunta. Laur a spus ca el ar face pasul spre casatorie, daca ar avea siguranta din partea Oanei in privinta relatiei lor. Laur a fost deranjat de faptul ca Oana a transmit mesaje cu subinteles catre prietene din afara competitiei. Constantina a fost afectata de ultimele mesaje cu privire la fosta ei relatie cu grecul casatorit.

Raymond a ajuns la capatul rabdarii, sustinand ca nu mai rezista in competitie. Constantina nu a inteles de ce Raymond nu-si mai doreste o casatorie cu ea. Constantina a fost nemultumita de faptul ca Raymond a spus ca asteapta parerea parintilor cu privire la casatorie. Constantina catre Raymond: „Am stat degeaba un an aici!” Constantina: „Raymond, nu simtit nimic, ai cautat pretexte pentru a luat decizia de a nu ne casatori!

Constantina a spus ca ar face nunta cu Raymond, dar ii este teama. Raymond: „Constantina ar vrea sa se casatoreasca, dar numai pentru a fi femeie maritata!” Dupa aproape o luna de la renuntarea la tigari, Raymond s-a reapucat de fumat. Mika, sustinatoarea cuplului Raymond-Constantina, a vrut sa clarifice situatia biletului care se vehiculeaza ca i l-ar fi dat Constantinei. Ea a spus ca doreste sa se retraga de la sustinerea celor doi si ca zvonul, precum ca totul este o strategie in decizia lui Raymond si a Constantinei de a nu se mai casatori, nu este adevarat. Raymond a spus in direct ca doreste sa fie eliminat din competitie cat mai curand, pentru ca nu se simte mandru de nimic din tot ceea ce a facut in aceasta competitie. Mika, sustinatoarea lor, a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile. Gina a fost votata in proportie de 54,3% sa ramana in competitie.

Gina a ramas in competitie!

Ce parere aveti despre Finala Saptamanala de azi?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *