Mireasa Pentru Fiul Meu – Marea Finala din 30 august 2014

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu va avea loc pe 30 August 2014, mai sunt doar cateva ore si ne vom desparti de concurentii nostri preferati. Astazi incepand cu ora 14:00 puteti urmari retrospectiva competitiei, de la ora 14:00 pregatirile de Nunta Mireasa pentru fiul meu 30 August 2014, iar de la 20:30 Marea Finala.

Finala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 august 2014, de la ora 14:00, 17:00 si 20:30: Reality show-ul matrimonial al momentului, Mireasa pentru fiul meu, a ajuns la sfarsitul celui de-al 3-lea sezon. Pe parcursul emisiunilor de azi vom urmari o retrospectiva a celor mai importante momente ale sezonului. Totodata vom urmari cum au decurs pregatirile de nunta ale concurentilor Mireasa pentru fiul meu.

In cadrul emisiunii de la ora 14:00 au fost prezentate primele momente in care concurentii din acest sezon au patruns in casa Mpfm, primele impresii si contacte, dar si modul in care acestia s-au cunoscut. Tot in emisiunea de la aceea ora au fot difuzate imaginii cu concurentii, atat fetele cat si baietii, care se pregateau de nunta.

Emisiunea de la ora 17:00 a debutat cu imaginii de la casting, dar si cele mai impotante momente traite de concurentii de la Mireasa pentru fiul meu pe parcursul sezonului 3. Fetele si baietii ramasi in competitie au transmis mesaje familiilor si persoanelor dragi. Fostii concurenti din acest sezon Mpfm au revenit in casa pentru a fi prezenti la Marea Finala Mireasa pentru fiul meu. Alin si Gina, care au parasit competitia acum o saptamana au fost primii care s-au reintors in casa. Din pacate cei doi au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu de cateva zile, desii ultima data cand au fost in platou au afirmat ca si-au mai dat o sansa deoarece inca mai au sentimente unul pentru celalalat. Gina a dorit sa pastreze pentru ea motivele despartirii de Alin, insa acesta a dorit ca publicul sa stie ca el este vinovat de despartirea lor si ca relatia lui cu Gina nu avea un viitor asa ca fost mai bine sa puna punct acum decat sa fie mai dureros mai tarziu. Mama acestuia, Doamna Daniela, este de parere ca fiul ei a fost influnetat de persoanele din afara competitiei care sustineau ca fiul ei doreste doar masina Ginei.

Andrei si Alin au mai avut un schimb de replici dupa care Alin i-a dat dreptate lui Andrei si a afirmat ca problema este in interiorul casei Mireasa pentru fiul meu, pentru ca nu sunt suficiente camere de luat vederi. Gina a sustinut si ea ceea ce a spus Alin si a afirmat ca era si ea in camera cand Laur si Oana au incalcat regula 25.

Perechile de la Mireasa penru fiul meu au venit cu limuzina si au fost primiti cu focuri de artificii si aplauze. Viitorii miri si-au spus povestile de dragoste, putand viziona momentele importante pe care le-au trait in casa Mpfm, apoi fiecare pereche a mers pe ringul de dans pentru dansul mirilor. In final s-au trecut in revista cele mai aprinse conflicte dar si cele mai frumoase momente din sezon 3 Mireasa pentru fiul meu.

Laur a fost penultimul eliminat, iar Grigore a fost ultimul care a parasit sezonul 3, acesta intrand si in posesia sumei de 100 000 lei. Constantina a iesit Mireasa Sezonului.

Ce parere aveti despre Marea Finala a celui deal treilea sezon?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *