Prezentarea concurentiilor sezonului 4 Mireasa Pentru Fiul Meu

Incepand cu ora 17:00, Adrian Nartea si Alina Dumitru va dau intalnire din Casa Baietilor si Casa Fetelor in care vor locui concurentii sezonului 4 Mireasa Pentru Fiul Meu. Ei vor fi alaturi de finalistii sezonului 3, dar si fosti concurenti. Incepand cu ora 20:30 alaturi de Mirela Boureanu Vaida veti avea ocazia sa cunoasteti concurentii sezonului 4.

Prima Finala Mireasa pentru fiul meu din 6 septembrie 2014, de la ora 17:00 si 20:30: Astazi de la ora 17:00 vom putea vedea primele imagini din casa noului sezon Mireasa pentru fiul meu, urmand ca de la ora 20:30 sa facem cunostinta cu primii concurenti care se vor aventura in cautarea marii iubiri. Tot de la aceeasi ora moderatoarea Mireala Boureanu Vaida se va intoarce in platou alaturi de spectatorii Mpfm. Asa ca incepand cu ora 17:00 asezati-va comod in fata televizorului si luati parte la inceptul unei noi aventuri marca Mireasa pentru fiul meu.

Fostii concurentii sunt primi care vad cele doua case, a fetelor si a baietilor. Fetele sunt impresionate de noua casa si afirma ca noi concurenti vor avea numeroase locuri in care sa isi petreaca timpul liber, sa stea la o cafea si chiar sa aiba o intalnire romantica. Prima impreie a acestora a fost ca in acest moment este foarte curat si isi amintesc cu zambetul pe buze ca asa a fost si la inceputul sezonului trecut dar cu timpul “dezordinea si a pus stapanire”, iar acum sunt curiosi cat timp noii concurenti o sa poata pastra curatentia.

Singurul lucru care nu prea ii incanta pe fostii concurenti la noua casa sunt culorile in care aceasta este zugravita.

Odata reintrati in casa, baietii si fetele de la Mireasa pentru fiul meu din sezonul 3 sunt cuprinsi de nostalgie, regrete si intamplari placute, prin care au trecut pe parcursul anului trait in casa Mpfm.

Intrebat care este cea mai frumoasa amintire din aceasta casa, George a afrimat ca pentru el exista amintiri frumoasa doar din vechea casa, deoarce im momentul in care s-au mutat cuplurile erau deja formate si incepusera sa apara certurile.

Fiecare colt din casa ascunde amintiri de neuitat.

Ramaneti cu noi pentru a vedea de la ora 20:30, debutul noului sezon Mireasa pentru fiul meu prezentat de Mireala Boureanu Vaida. Iata ca sezonul 4 Mireasa pentru fiul meu a luat startul in aceasta seara minunata 6 septembrie 2014 , ora 20:30. Cunoaste noii concurenti !! Frumoasa prezentatoare a inceput show-ul cu o superba melodie Over the Rainbow alaturi de un pianist si imbracata intr-o rochie splendida !! Iata ca primul concurent este Flavius si mama lui , Gheorghita de la Targu Jiu. Acesta are 24 de ani,iar mama lui 48 , ii plac masinile si ii place sa sofeze. In timpul liber , joaca fotbal si isi doreste ca partenara lui sa-i respecte mama si sa fie harnica.Acesta a muncit in Italia la un peco si a avut o singura relatie mai stabila. Urmatorul concurent este Catalin si Ecaterina. Are 22 de ani , iar mama lui 47 si vin din Prahova. Este o fire incapatanata dar are un suflet mare . Gatitul este pasiunea lui, isi doreste ca viitoarea sotie sa fie iubitoare.

Ce parere aveti despre prima emisiune din sezonul 4?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *