Sezonul 6 Mireasa pentru fiul meu – Gala din 3 septembrie 2016

mpfm sezon 6 concurentiVezi video online premiera noului sezon Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2016, de la ora 17:00 si 20:00 pe Antena 1. Astazi vom cunoaste cine sunt noii concurenti din sezonul 6. Atat fete cat si baieti vor pasi in noul sezon, emotionati si cu pasi mici. Vom urmari cate un material in parte cu fiecare concurent din sezonul 6 si vom incerca sa ne obisnuim cu ei. Urmariti aici video online premiera sezonului 6 Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2016. Intrebat de Paula Chirila daca doreste sa intre in noul sezon ”Mireasa pentru fiul meu”, Dorian Popa a afirmat: ”Cine stie! Mie imi plac, intotdeauna, provocarile. In aceasta competitie chiar este de venit, se gaseste multa dragoste, se dezvolta caractere si se descopera personalitati.” In noul sezon, concurentii vor sta in casa ”Mireasa pentru fiul meu” 357 de zile!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. “Mireasa pentru fiul meu”, sezonul cinci, s-a incheiat si se deschid portile noii editii! Concurentii care au stat un an in casa, au trait emotii si trairi neasteptate, iar la final, pentru unii, visele s-au implinit. Vezi in reluare cele mai importante intamplari de la nunta anului 2016 ”Mireasa pentru fiul meu”.

Sezonul cinci s-a incheiat, iar casa fetelor si a baietilor s-a transformat. Totul a fost verificat, remodelat, niciun detaliu nefiind lasat la voia intamplarii. Pentru sezonul sase s-a muncit cu drag si spor! Vezi in reluare cum arata noile case. Dupa 358 de zile de lupte grele, in urma voturilor telespectatorilor, mirele anului 2016, este Valentin! ”Le multumesc tuturor pentru ca au vazut in mine si Adriana ceva bun. Acum suntem o familie fericita”, a declarat concurentul.

Mireasa sezonului cinci ”Mireasa pentru fiul meu” a fost desemnata iubita lui Valentin, Adriana! Sezonul cinci s-a incheiat, iar viitorii concurenti sunt pregatiti sa intre in casa. Acestia astepta plini de entuziasm debutul sezonului sase. ”Vreau sa ma marit. Sunt hotarata 100%”, afirma una dintre viitoarele concurente. Mihaela a fost desemnata Master Chef-ul Mireasa pentru fiul meu.

Deschiderea sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu a inceput cu prezentarea celor 8 concurente si a celor 15 concurenti. Pentru prima data in istoria competitiei ”Mireasa pentru fiul meu”, in acest sezon, in casa se gasesc un frate si o sora. Adelina si Andrei s-au inscris impreuna pentru a-si gasi marea dragoste. Schimbari majore de regulament la MPFM6. Din acest sezon, in fiecare luna, un juriu format din reprezentantele baietilor aflati in casa ”Mireasa pentru fiul meu” va trebui sa voteze mireasa lunii. Aceasta va beneficia de imunitate timp de o saptamana.

Fiecare fata a nominalizat doi baieti care vor intra in cursa spre eliminare. La final, Cristian si Emil au primit cele mai multe voturi. Inca din prima seara din noul sezon ”Mireasa pentru fiul meu”, fetele si baietii s-au intalnit.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *