Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 septembrie 2015

video online emisiunea mpfm din 1 septembrie 2015Patru cupluri si-au unit destinele la Marea Finala a sezonului. Danut, cel mai trist dintre fostii concurenti! Urmariti emisiunea de astazi, 1 septembrie 2015 de la ora 11:15 si 14:00! MPFM5 vine cu schimbari importante de regulament. Sambata debuteaza noul sezon ”Mireasa pentru fiul meu” care se anunta a fi foarte interesant cel putin din punctul de vedere al numarului de concurenti, care va fi mult mai mare decat ne-am obisnuit pana acum. Fostii concurenți de la ”Mireasa pentru fiul meu” sezonul 3, Andrei, Cristina si Razvan au vorbit despre viata lor personala in direct in emisiunea de astazi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. In Marea Finala, mai multi fosti concurenti de la ”Mireasa pentru fiul meu” 4, au venit cu sfaturi, critici, dar si dezvaluiri despre viata lor. Daniel si Valentina au vorbit la Marea Finala despre viata lor privata. Mai mult decat atat, ei au avut si favoriti: Daniel l-a sustinut pe Cristian, iar Valentina, pe Cristiana.

Laura, Gina si Florina, foste concurente din sezonul al treilea ”Mireasa pentru fiul meu”, au acordat un interviu interesant in cadrul Marii Finale, in care au vorbit despre schimbarile majore din viata lor, dupa iesirea din competitie. La scurt timp dupa ce a fost eliminat, Danut s-a simtit infrant si a facut cateva marturisiri despre concurentii din casa. Acesta a facut mai multe marturisiri acide la adresa Simonei, pe care a acuzat-o ca a ajuns in Marea finala pe “carca” altora.

Danut a facut marturisiri incredibile: “Am fost prost ca n-am nominalizat-o pe Ionela!”

Eliminarea lui Teodor din competitie in Marea Finala a starnit discutii aprinse intre parintii si sustinatorii acestuia. Chiar daca s-au aratat dezamagiti, ei au declarat ca se asteptau la asa ceva.

Marianita si Radu, fosti concurenti in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”, s-au intalnit după iesirea din concurs. Se zvoneste ca cei doi ar fi avut o aventura de o noapte.

Au impresionat prin povestea lor de iubire, iar acum sunt cei mai fericiti. Grigore si Mariana se iubesc la nebunie, iar cei doi indragostiti au marturisit care este secretul lor: “Ne certam, dar ne impacam repede. E cel mai dulce moment.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

18 comentarii la “Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 septembrie 2015

  1. Dana B.

    Dara ,sunt in asentimentul tau,Mirela il vrea vocal pe Danut dar acesta nu mai are pic de vlaga!Cine ar avea dupa ce pierzi un an de zile degeaba,dupa ce ti se spune ca daca prinzi luna august ramai cu banii agonisiti?Fraier sa fie sa-i faca emisiunea Mirelei,care nu mai stia ce sa spuna si sa faca ca sa-i dezlege limba lui Danete.Mi-a placut reactia lui,trebuia sa o ignore total,pana la marea finala tot cu el si-a facut emisiunea (chiar daca spunea numai ineptii),iar asa cum spune si Flori.S,cei ramasi pe finalul competitiei nu excelau cu nimic,nu ii recomanda nimic pt a ajunge pana la finalul competitiei.Dragalasi Mariana si Grigore,cei mai placuti si fizic ,intelectual,stare de spirit.Cat de mult am dus noi dorul unui Grigore din acest sezon,cate personaje a interpretat el pt Mariana,cate poezii scrise de el,cantecele si nu ceea ce am vazut noi anul acesta,doar texte din manele scrise pe cearsafuri imense,la tablia patului sau in alinturi.Bleahhh!Pup toate fetele si va urez o zi racoroasa,se pare ca si azi avem canicula,dar mai bine asa decat frig sau ploaie!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *