Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 10 septembrie 2015De la ora 11:15 si 14:00 vor fi dezbatute subiecte de ultima ora! Ce tensiuni sunt in casa baietilor? Ce critici s-au facut! Aflati in emisiunea de azi! Constatin MPFM5 are 30 de ani si afirma ca nu accepta sa fie inselat. Se declara o persoana fara vicii! Tudor pare incoltit de restul baietilor din casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Mama lui i-a sarit în ajutor, dar antipatia celorlati concurenuti, fata de el, nu s-a stopat. Tudor: ”Am venit in competitie ca sa ma casatoresc, nu sa-mi fac prieteni!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Eduard l-a acuzat pe Tudor ca reactioneaza dur doar atunci cand mama lui ii face semn, in timpul emisunilor live. In schimb, comportamentul lui se schimba total atunci cand este in casa cu restul baietilor.

Baietii au discutat despre schimbarile de comportament care au aparut la unii concurenti, dupa ce au intrat in competitie.

O replica spusa in gluma de Crina a provocat o furtuna de reprosuri intre ea si Lavinia! Crina: ”Mai fac gafe, dar Lavinia prea se baga in sufletul meu!”

Lavinia a fost acuzata de restul concurentelor ca ar incearca sa iasa in evidenta cu orice pret!

Doamna Virginica a spus ca ar placea-o de nora pe Lavinia! Oare pe care dintre fete o va placea fiul doamnei Virginica?

Natasa a venit tocmai din Salaj pentru a-si gasi sufletul pereche! Concurenta isi doreste un sot sincer, puternic si ambitios.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *