Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 11 septembrie 2015De la ora 11:15 si 14:00 va asteptam cu subiecte de ultima ora! Rivalitatile cresc in casa baietilor! Ce isi au de reprosat? S-au format tabere adverse? Aflati in emisiunea de azi! De la cativa crenvursti si doua sosete, s-a ajuns la confruntari aprige in casa baietilor. Conflictele dintre baieti l-au afectat pe Marius. Dezamagit ca nu a fost invitat la masa de cei pe care i-a considerat apropiati, el s-a considerat exclus. Doamna Luiza a fost dezamagita de modul in care ceilalti baieti l-au tratat pe Tudor, fiul ei. Ea considera ca unii concurenti au inceput lupta pentru podium si pentru sustinatori, inainte de inceperea competitiei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. In ciuda tensiunilor dintre fiul ei si restul concurentilor, baietii au rugat-o pe doamna Luiza sa le transmita mesaje fetelor pe care le plac.

Competitia devine din ce in ce mai aspra pentru Robert. Disperarea l-a impins pe concurent la gesturi nesabuite! Concurentul a cersit tigari si a rascolit gunoiul pentru a cauta cateva chistoace! Robert a primit un avertisment pentru incalcarea regulamentului competitiei.

Un nou conflict a avut loc in Casa fetelor! Concurentele au fost deranjate de modul in care doamna Luiza le-a perceput!

Doamna Luiza a considerat ca Adriana nu il place pe Tudor din cauza faptului ca nu are studii superioare! Mama acestuia se pare ca i-a facut mai mult rau decat bine prin intrebarile puse si detaliile dezvaluite concurentelor!

Valentina s-a simtit deranjata de faptul ca doamna Luiza s-a suparat ca ea nu a retinut numele celui care i-a oferit inimioara, adica Tudor. Din cauza faptul ca se simte exclusa de doamna Luiza, Valentina simte ca nu este placuta de aceasta, lucru care o ambitioneaza si mai mult sa se faca placuta pentru fiul acesteia, Tudor.

Un subiect destul de jenant, a ocupat mai mult de jumatate din emisiunea de astazi. Concurentele au fost deranjate de faptul ca cineva nu se respecta si-si arunca la vedere absorbantul zilnic. Toate fetele au negat ca ar fi facut acest lucru, desi asta s-a intamplat deja a treia oara.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *