Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 14 septembrie 2015Sambata seara, cinci baieti au vizitat casa fetelor! Nu toti baietii au ales sa-l protejeze pe Emanuel! Aflati astazi, de la 11:15 si 14:00 cum s-a format cuplul Ciprian si Oana MPFM5. La finala saptamanii trecute, baietii au avut ocazia de a-l proteja pe Emanuel de la eliminare! Singurii baieti care nu au fost de acord sa renunte la suma de 5000 lei pentru Emanuel au fost Aurel si Marius. Daca Aurel a recunoscut motivul pentru care nu a dorit sa renunte la bani, Marius a fost criticat deoarece le-ar fi spus baietilor ca motivul pentru care nu a dorit sa renunte la bani a fost doar pentru a vedea reactia celorlalti baieti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Sambata seara cu ocazia zilei de nastere a Anei-Maria, cei 4 baieti insotiti de mame si bunici + inca unul ales de ei au mers la petrecerea din Casa Fetelor.Din cauza faptului ca baietii l-au ales pe Eduard, ceilalti baieti s-au revoltat.

Cei 5 baieti: Aurel, Stefan, Tudor, Ciprian si Eduard care au mers la petrecere, au dorit sa le cunoasca mai bine pe fete. Daca unii baieti au pus ochii doar pe cate o fata, ceilalati au incercat sa le cunoasca pe toate.

Ciprian a fost unul dintre cei mai curajosi baieti, caci el a pus ochii pe Oana, pe care a si sarutat-o la petrecere. Dupa spusele concurentului, Oana si Ciprian formeaza deja primul cuplu din competitie.

Aurel si Stefan au fost si ei destul de hotarati. Daca Stefan a dorit sa o cunoasca mai bine pe Cristina, Aurel s-a oprit la Valentina.

Tudor a incercat initial sa socializeze cu mai multe fete, dar singura care i-a atras atentia si careia i-a spus ca o simte cel mai aproape de el a fost Florentina, spre nemultumirea doamnei Luiza, care ar fi preferat ca Tudor sa se opreasca la Liliana.

Eduard a intrat initial sa o cunoasca mai bine pe Lavinia, dar s-a razgandit si a dorit sa vorbeasca cu mai multe fete.

La doar o saptamana de la intrarea in competitia iubirii, fetele au avut parte de o surpriza senzationala. Mai exact, ele au primit un acvariu cu multi pestisori superbi, fapt ce le-a incantat enorm.

Tensiunea a atins cote maxime printre concurente la sfarsitul saptamanii trecute, cand acestea au fost nevoite sa ia o decizie drastica. Pentru ca Lavinia a fost la un pas de eliminare, fetele au fost intrebate daca renunta la 5000 de lei pentru ca aceasta sa ramana in casa. Emilia s-a opus, iscand astfel o discutie aprinsa. Emilia, acuzatii uimitoare: “Lavinia a venit in competitie pentru a castiga bani, nu iubire!”

Daca la inceput parea sa fie doar un schimb de replici mai dur, Emilia si Lavinia nu se inghit si par sa se fi obisnuit cu acest gand. In urma unei discutii aprinse, Emilia a marturisit ca o va considera pe Lavinia o fantoma.

Ar fi trebuit sa fie o zi minunata pentru ea, caci a avut parte de o petrecere pe cinste, insa dorul de casa si-a spus cuvzntul. Ana Maria a inceput sa planga, caci a fost prima aniversare petrecuta departe de familie. In emisiunea de astazi concurenta a primit o surpriza: un material cu tatal si prietenele ei urandu-i LA MULTI ANI in curtea de la Stefanesti.

Cassandra este, fara doar si poate, sarea si piperul emisiunii, caci unduirile sale apetisante au sucit mintile baietilor, dar si celorlalte fete. Miscarile ei hot au cucerit chiar si privirile mamelor, care au laudat-o pe concurenta.

Desi Cassandra si Robert au petrecut mai mult timp la prima intalnire de la Premiera Sezonului, iar Robert a ramas de atunci cu gandul la concurenta, Cassandra nu est prea sigura ca singura ei optiune ramane Robert. Concurenta a spus ca a pus ochii si pe Valentin.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *