Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 15 septembrie 2015Nu de mult treceau pragul competitiei, dar concurentii sunt deja divizati de neintelegeri! Cine pe cine provoaca? Cine incearca sa isi creeze situatii avantajoase? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Dezvaluirile doamnei Luiza despre postarile pe Facebook i-au iritat pe Robert si pe Valentin, deoarece concurentii au fost tinta nemultumirilor mamei lui Tudor! Concurentii fara mame s-au simtit dezavantajati! Octavian l-a acuzat pe Ciprian ca i-a furat-o pe Oana! Ceilalti concurenti care au intrat in emisiune fara mame s-au simtit dezamagiti de colegii lor, pentru ca le-au luat-o inainte, facand curte fetelor, in timpul petrecerii la care au participat.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Casa Baietilor a fost afectata de probleme extrem de grave! Marius a fost acuzat de Robert si de Octavian de problemele cu igiena din casa!

Nici nu au apucat sa se cunoasca bine, caci au si aparut discutiile. Fetele s-au certat recent pe rochii, caci unele dintre ele nu si-au asteptat randul pentru a-si alege creatia vestimentara preferata.

Fetele au fost vizitate sambata de cinci baieti, iar acest lucru a starnit discutii interminabile. Cine pe cine place nu s-a decis inca, insa fetele stiu foarte clar ce nu ar accepta de la un posibil partener nici in ruptul capului.

Mirela Boureanu Vaida a avut parte de o surpriza mai putin placuta in această dupa amiaza. Inspirata de faptul ca una dintre concurente le-a ghicit fetelor in palma, aceasta a intrebat, in gluma, cand va muri. Raspunsul a venit repede, caci Lavinia i-a spus ca sotul ei va deceda inainte. Vizibil impresionata de cele spuse, o concurenta a tinut s-o linisteasca pe Mirela, spunandu-i ca si in cazul ei va fi la fel.

Momente inedite au avut loc la “Mireasa pentru fiul meu”, unde Lavinia a facut senzatie printre fete, caci le-a ghicit in palma. Lavinia a prezis si castigatorii acestui sezon. Ea a spus ca acestia vor fi Valentina si Aurel.

Camera rosie este un premiu ravnit in competitia iubirii, motiv pentru care fetele au fost nevoite sa voteze persoana care ar merita sa castige acest premiu. Totusi, in urma exprimarii, trei fete au fost la egalitate, astfel ca votul s-a reluat. Cassandra a fost cea mai votata pentru a dormi in camera cu pat matrimonial si a dorit sa o aleaga pe Mihaela pentru a dormi cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *