Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 septembrie 2015

emisiunea mpfm 4 din 2 septembrie 2015De la ora 11:15 si 14:00 ne vedem cu noi subiecte interesante. Ce noi dezvaluiri vor face concurentii? Ce s-a intamplat cu o seara inainte de Marea Finala? Ce conflict a luat amploare? Descoperiti in emisiunea de astazi, 01.09.2015. Dupa un an de competitie, strangerea lucrurilor le-a dat batai de cap concurentilor! Elly si Cristian au avut discutii aprinse din cauza ritmului lent cu care concurenta si-a facut bagajele. Concurentii si-au petrecut seara dinainte Marii Finale la hotel. Priviti aici care au fost trairile lor cu putin inainte de evenimentul cel mai important din competitie!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Ca urmare a deceptiei suferite in competitie, dupa despartirea de Nicolae, Laurica, fosta concurenta de la ”Mireasa pentru fiul meu”, a declarat in Marea Finala ca inca isi cauta sufletul pereche. Laurica: “Ma cam ocoleste dragostea!”

De la bun inceput, Laurica nu a crezut in relatia Catalinei cu fostul ei iubit. In prag de nunta, Nicolae si Laurica au avut o disputa apriga.

Radu si Andrada s-au acuzat reciproc ca au profitat de mila sustinatorilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”. In pauza de publicitate a emisiunii de ieri, cei doi si-au adresat acuzatii grele. Vezi confruntarea lor aici.

Culisele prieteniei dintre Petru si Radu a fost dezbatuta in amanunt in emisiunea de astazi. Cei doi fosti concurenți de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au atacat reciproc, in direct, fara menajamente. Acestia s-au acuzat de falsa prietenie, dar cea mai mare durere a lui Petru a fost ca Radu i-ar fi sedus iubita.

Petru l-a acuzat pe Radu ca ar fi profitat atat de bunatatea lui, cat si a mai multor persoane, mai ales sustinatori.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *