Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 septembrie 2015

emisiunea mpfm 4 din 3 septembrie 2015Ce planuri de viitor au fostii concurenti ai sezoanelor anterioare? Ce noi cupluri s-au mai format in afara competitiei? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! In emisiunea de astazi au fost prezenti finalistii MPFM4, dar si fosti concurenti, precum: Radu, Marianita, Roxana si Catalina. Danut nu s-a mai prezentat la emisiune. Andrei si Cristina, doi dintre finalistii sezonului trecut de la “Mireasa pentru fiul meu”, au vorbit ieri despre planurile lor de viitor, printre care se numara cununia religioasa peste 2 ani si dorința de a deveni parinti imediat dupa.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Prietenia ce odinioara ii lega pe Petru si pe Radu s-a transformat intr-o crunta rivalitate din dragoste! Fostii concurenti si-au aruncat ieri acuzatii extrem de grave.

Roxana i-a acuzat de falsitate pe Danut, Andrada, Cristi, Nicolae si Catalina, persoane care se lasa usor manipulati de sustinatorii din afara.

Pe final de emisiune, Mirela a facut un anunt important. Moderatoarea a adus la cunostinta faptul ca refuzul de a participa la emisiune va atrage dupa sine sanctiuni contractuale in privinta urmatorilor fosti concurenti MPFM4: Danut, Andrada, Cristi, Catalina si Nicolae. Cuplurile Teodor – Ionela si Andrada – Cristi sunt de ceva timp la cutite. Fiecare dintre fostii concurenti de la ”Mireasa pentru fiul meu” au venit cu acuzatii grave unul la adresa celuilalt.

Teodor si Ionela: ”Andrada este marioneta sustinatorilor”

Conflictul crunt dintre Andrada si Radu a continuat ieri si pe timpul pauzei de publicitate, replicile fiind extrem de dure! Cearta a pornit in urma discutiilor legate de cadourile trimise de sustinatori.

Flacara iubirii ce odinioara ii lega pe Andrada si pe Radu s-a transformat intr-o mistuitoare valvataie a urii. Ionela si Roxana, fosta concurenta a acestui sezon, au spus ca Andrada inca mai are sentimente pentru Radu.

Ionela: ”Chiar daca are o relatie cu Cristi, Andrada inca il iubeste pe Radu”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *