Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 7 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 7 septembrie 2015De la ora 11:15 veti vedea cum s-au acomodat noii concurenti MPFM5! Ce neintelegeri au existat intre baieti? Ce conflicte au rasunat in casa lor, inca din prima seara? Aflati in emisiunea video online de astazi! Noul sezon ”Mireasa pentru fiul meu” a inceput, iar intre baieti au aparut deja primele conflicte. Organizarea primei liste de cumparaturi le-a dat de furca baietilor. Emanuel, concurentul la ”Mireasa pentru fiul meu”, se afla in pericol de eliminare! Cu lacrimi in ochi, acesta afirma ca isi doreste o fata sincera, blanda si profunda. Concurentul a dorit sa faca un apel la camera de filmat, pentru a fi salvat de la eliminare. El considera ca merita o sansa de a demonstra cum este cu adevarat si spune ca voturile negative pe care le-a primit sunt datorate firii lui emotive.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Emanuel, socat dupa nominalizare, a afirmat in fata camerelor: ”Am fost aproape zdrobit!”

Concurentul si-ar dori sa fie salvat de la eliminare pentru ca merita si nu din mila.

Robert a declarat ca se simte atras de Cassandra si ar fi dispus chiar sa se si casatoreasca cu ea.

Primele tensiuni din Casa Fetelor! Alegerea patului a fost o prioritate pentru concurentele care au intrat primele in casa! Crina s-a simtit nedreptatita de modul in care restul fetelor si-au ales paturile.

Mamele nu si-au mai intalnit baietii de la prima gala a sezonului, iar dorul a reusit deja sa-i cuprinda.

In prima noapte petrecuta in casa, fetele au intocmit lista de cumparaturi! Priviti aici cum s-au descurcat.

Emilia s-a simtit data la o parte de catre doamna Luiza, mama lui Tudor! Concurenta s-a simtit marginalizata de unele dintre fetele din casa! Emilia, cu ochii in lacrimi: “Unele fete ma tratează ca pe o straina!”

Lavinia a intrat in polemici cu baietii, chiar de la prima intalnire! Chiar si asa, concurenta a declarat ca a pus ochii pe Eduard!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *