Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 8 septembrie 2015Cum au decurs primele seri in casa fetelor? Ce dificultati au intalnit ele? Vedem primele discutii dintre concurenti, dar si ce au avut restul concurentilor de declarat la casting, astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Cumparaturile au creat din prima zi conflicte in Casa Baietilor. Dupa intocmirea listei au existat mai multe nemultumiri, printre care lipsa hartiei igienice. Marius, concurent la ”Mireasa pentru fiul meu”, a venit in competitie, in ciuda unei casatorii nereusite, pentru a-si cauta o sotie eleganta, integra si serioasa. Robert se declara atras de Cassandra si desi s-au intalnit o singura data, este dispus chiar sa formeze un cuplu cu ea.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Valentin a povestit la preselectii deceptia in dragoste care i-a marcat viata. Totusi, el nu a cedat si a venit in competitie pentru a-si gasi jumatatea.

Robert l-a acuzat de falsitate pe Valentin: ”Incerci sa pari ceea ce nu esti!”

Disputa dintre Robert si Valentin a starnit numeroase dezbateri legate de caracterul unor concurenti din casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Robert a spus despre Valentin ca l-a hotel s-ar fi purtat altfel decat in competitie.

Competitia a inceput de cateva zile, dar intre fete s-au dat deja adevarate batalii! Paturile din dormitorul fetelor, marul discordiei dintre concurente!

Lavinia a intentionat sa instaureze ordinea si disciplina in Casa Mamelor si a Fetelor! Concurenta a pus piciorul in prag, nemultumita de lipsa de curatenie!

Disputele dintre Emilia si Lavinia au aparut inca inainte de a trece pragul competitiei! Tachinarile Laviniei la adresa unei concurente au provocat furia Emiliei!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *