Video Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 9 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 9 septembrie 2015Trei zile a rezistat frigiderul! Ce s-a intamplat aseara la prima petrecere a sezonului. Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! La scurt timp dupa ce au intrat in competitie, baietii de la ”Mireasa pentru fiul meu” au stricat usa de la intrarea in casa si frigiderul, pentru ca l-au umplut pana la refuz cu produse. Ciprian: ”Cea mai lunga relatie a mea a durat 7 ani. Cred ca m-a inselat”.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Chiar din prima seara, Emanuel s-a confruntat cu greul competitiei. El primind cele mai multe nominalizari pentru eliminare din partea fetelor. Totusi, increzator in fortele lui, concurentul lupta in continuare. Emanuel: ”Sunt suparat pe fete pentru ca m-au nominalizat prea multe!”

Stefan isi doreste o sotie rafinata, inteligenta si care sa nu fie mai inalta ca el. Dupa prima intalnire, concurentul MPFM5 a afirmat ca o place pe Cristina.

Vestimentatia a fost motiv de conflict intre baietii de la ”Mireasa pentru fiul meu”. O simpla remarca a lui Tudor la adresa lui Constantin a starnit o mare revolta in Casa baietilor. Unii baieti sunt de parere ca Tudor nu vorbeste decat cu persoanele bine imbracate, el laudandu-se la inceputul competitiei ca si-a cumparat haine in valoare de 1000 de euro. Unii concurenti considera ca Tudor a jignit pe multi dintre ei, prin aceste afirmatii.

Fetele si baietii au petrecut pe cinste de Sf. Maria! In timp ce fetele se distrau pe cinste, mamele priveau atent de pe margine! Ochii soacrelor au cercetat foarte bine gesturile fetelor de la petrecere!

Fetele si baietii si-au dat in petic la prima petrecere a sezonului! Singurii care au stat retrasi au fost: Adriana, la fete si Valentin, la baieti.

Cabrio, motanul Anei-Maria, a profitat de lipsa de vigilenta a fetelor si a degustat din bunatatile de la petrecere!

Conflictele aprige dintre fetele din casa au continuat de aceasta data cu o ciocnire intre Lavinia si Adriana! Disputa fetelor a pornit de la compartimentarea alimentelor din frigider. Lavinia: “Comportamentul Adrianei lasa de dorit. O vad foarte falsa!”

Adriana nu este de acord ca Lavinia sa faca ordine in Casa Mireasa pentru fiul meu si si-ar dori ca mai multe fete sa-si spuna punctul de vedere, fara a avea un lider in persoana Laviniei.

Lavinia considera ca mai multe fete profita de faptul ca este propusa spre eliminare, pentru a-si scoate in evidenta micile defecte sau sa o puna intr-o lumina proasta, din dorinta de a o vedea iesita cat mai repede din competitie.

In căutarea sufletului pereche, Emilia a venit tocmai de peste Prut, din Chisinău! Concurenta a divortat de curand! Vedeti aici ce alte lucruri a mai povestit despre ea la casting.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *