Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 1 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 1 iulie 2015Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 veti vedea subiecte interesante dezbatute pe larg! Ce au dezaprobat concurentii? Pe cine nu vor ei in casa? Ce reactii a creat excursia la munte? Ce se intampla in cuplul Cristiana – Marian, veti afla astazi! Teodor si Ionela au implinit 4 luni de logodna, iar cuplul Carmen-Danut a avut parte de o dubla aniversare: de relatie si de logodna in acelasi timp.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. La sfarsitul saptamanii trecute, Elly si Cristian au avut o discutie tensionata, insa cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata. Intrebata ce vor face cand vor iesi, Elly a raspuns ca ea si Cristian vor fi impreuna, indiferent unde.

Elly si Cristian si-au sarbatorit iubirea in urma cu cateva zile, iar concurenta a avut parte de o surpriză inedita: iubitul ei a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat.

Danut si Nicolae nu au fost prieteni niciodata, insa relatia lor a avut de suferit dupa ce tatal concurentului a marturisit ca fiul lui a sarit gardul, din cauza presiunilor facute de acesta. De cealalta parte, insa, Nicolae sustine ca nu i-a cerut iertare pentru ca Danut sa nu-l elimine din competitie.

Cristiana si Marian au avut o discutie tensionata cand s-au luptat cu Elly si Cristian pentru city break, iar acum concurenta a facut o marturisire uimitoare cu privire la nunta lor. Cristiana a marturisit ca nu se teme de casatoria in sine, ci mai degraba de noaptea nuntii.

Dupa ce Catalina aproape a lesinat de suparare ca Nicolae a sarit gardul, concurentii s-au amuzat teribil pe seama gesturilor facute de ea. Ce au discutat acestia.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *