Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 10 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 10 iulie 2015Pana la Marea Finala mai este putin, dar cati dintre cei ce se pregatesc de nunta sunt gata cu adevarat pentru aceasta provocare? Baietii au avut parte de discutii aprinse pornind de la gospodarirea lor in Casa Baietilor. Concurentii au avut parte de o petrecere pe cinste, la care doamna Maria si doamna Angela nu au participat, ci au stat ramas in Casa Baietilor, spre nemultumirea lor. Marian si Cristiana au petrecut clipe minunate intr-un city-break la Praga. Baietii au avut parte de discutii aprinse pornind de la gospodarirea lor in Casa Baietilor. Concurentii au avut parte de o petrecere pe cinste, la care doamna Maria si doamna Angela nu au participat, ci au stat ramas in Casa Baietilor, spre nemultumirea lor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Catalina si doamna Maria au avut parte de excursia la munte pe care au castigat-o. Marian si Cristiana au petrecut clipe minunate intr-un city-break la Praga.

Catalina si doamna Maria au avut parte de excursia la munte pe care au castigat-o. Teama eliminarilor i-a cuprins pe concurenti. Danut si Andrada se simt vizati de urmatoarele nominalizari. Andrada este de parere ca ea va pleca din competitie inaintea lui Cristi.

Desi a recunoscut ca la inceput nu l-a placut, Andrada a spus ca acum cunoscandu-l mai bine si-a schimbat parerea.

Andrada: “In momentul de fata Cristi ma face fericita!”

Sustinatorii sunt impotriva intrarii doamnei Angela in competitie alaturi de Catalina.

La scurt timp dupa ce bunica lui Nicolae a venit in platoul emisiunii si a facut mai multe dezvaluiri, mama Catalinei a izbucnit in lacrimi si s-a aratat foarte afectata de afirmatiile batranei. Mai mult de atat, in timpul discutiei, aceasta a spus ca nu-l va accepta pe Nicolae.

Planurile lui Nicolae pentru Catalina nu coincid cu cele ale doamnei Angela.

Afirmatiile facute de bunica lui Nicolae au indignat-o pe doamna Angela, mama Catalinei, insa in acelasi timp a scos la iveala faptul ca cei doi concurenti nu au planuri comune. Daca Nicolae isi doreste sa plece in Germania, Catalina vrea sa-si continue cariera de cantareata.

La Praga, Cristiana l-a cerut de sot pe Marian, cu ocazia implinirii a opt luni de relatie.

MPFM 10.07.2015, ora 12:00: Completa

MPFM 10.07.2015, ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

La finala de maine 11 iulie 2015:

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *