Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 11 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 11 iunie 2015Subiecte interesante va asteapta! De ce au fost pedepsiti Cristian si Maria? Ce se intampla intre Radu, Andrada si Simona? De ce este suparat Nicolae pe mama lui si ce vrea Danut de la Carmen aflati astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00! Luni, in casa fetelor a fost petrecere, dar doamna Maria si Cristian si-au executat pedepsele primite in Casa Baietilor!

Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Ziua de nastere a lui Cristi a fost sarbatorita cu fast in casa si le-a oferit concurentilor sansa de a se apropia. Au dansat, si-au alintat simturile cu deserturi delicioase si…au petrecut momente minunate, caci Andrada si Cristi s-au apropiat mult mai mult.

La scurt timp dupa ce si-a ispasit pedeapsa, Cristian a avut o discutie aprinsa cu Elly. Concurenta s-a arqtat deranjatq de comportamentul iubitului ei. Chiar daca au vorbit in contradictoriu, acestia au reusit sa se impace si si-au promis ca nu vor mai fi niciodata tristi.

Telespectatorii sunt foarte activi, iar pe adresa redactiei a fost primit un email, in care Valentina, o sustinatoare, marturisea ca mama lui Elly se opune casatoriei acesteia cu Cristian, pentru ca nu ar avea unde sa stea, in familia ei existand niste probleme.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *