Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 13 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 13 iulie 2015Saptamana incepe in forta pentru concurenti! Cat credeti ca vor rezista cei care participa la ultima proba spre castigarea masinii? De la ora 12:00 si 14:00 urmariti imaginile care au incins internetul! A intins sau nu mana in afara cercului? Va fi un concurent eliminat din Finala Cursei pentru Masina? Vedeti cum se va rezolva dilema! Patru gladiatori se lupta, dar numai unuia ii apartine victoria finala! Cei patru concurenti (Marian, Elly, Cristi si Danut) trag din greu cu stresul ultimei probe din cursa pentru masina! Proba este una destul de dificila si presupune zile de anduranta in conditii nu tocmai confortabile. Concurentii sunt asezati intr-un cerc, la 6 ore pot lua pauza de masa (fara sa se schimbe si fara sa se spele), iar cel care rezista cel mai mult fara sa iasa din cerc va iesi castigator.


Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Catalina si doamna Maria au avut parte de excursia la munte pe care au castigat-o. De azi noapte, pe internet planeaza deja suspiciunea ca unul dintre cei patru concurenti ar fi depasit linia cercului in incercarea de a alunga o radasca.

Este vorba despre Danut, care dupa o zi si 8 ore, risca sa fie descalificat. Concurentul a simtit inca de la inceput ca este marginalizat de ceilalti concurenti, care si-ar dori cu orice pret eliminarea lui din cursa pentru masina.

Au trecut mai bine de 24 de ore de cand s-a dat startul ultimei probe pentru castigarea masinii, iar Danut a fost primul concurent eliminat.

Cursa pentru castigarea masinii s-a dovedit a fi una dificila, iar Danut si Marian s-au aratat extrem de dezamagiti. Inainte de a fi eliminat, Danut a marturisit ca este dezamagit de faptul ca Elly a stat numai in centrul cercului, motiv pentru care nu au avut toti sanse egale.

Danut si Marian si-au aratat nemultumirile din cauza faptului ca Elly si Cristi sunt avantajati de locurile ocupate.

Cu putin timp inainte de startul cursei pentru masina, Cristiana si Marian au avut un schimb de replici aprins, caci concurenta s-a aratat deranjata de atitudinea acestuia. Ce s-a intamplat intre cei doi indragostiti, aflati aici!

Au incercat sa formeze un cuplu, lucrurile nu au mers prea bine pentru ei, insa astazi Cristi a reusit sa o lase fara cuvinte pe Andrada, caci a facut niste marturisiri incredibile. Mai exact, el a povestit ca a avut probleme cu Politia, dupa a batut două persoane.

Cristi a recunoscut ca a avut probleme cu legea in trecut. Cristi: “Am batut doi indivizi!”

La scurt timp dupa ce s-au tachinat in platoul emisiunii, Andrada a marturisit franc ca Simona ii este antipatica. Mai mult de atat, ea a afirmat cu tarie ca il cunoaste foarte bine pe Radu, iar acesta nu vede in Simona o potentială iubita.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *