Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 14 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 14 iulie 2015Ziua incepe cu subiecte senzationale! Cercul se micsoreaza! Andrada si Cristi, in pragul despartirii? Nu ratati emisiunea de astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Un moment de neatentie ar putea aduce eliminarea din cursa pentru masina a unui finalist ca urmare a micsorarii cerului! Cristi a fost suspectat de atingerea cercului rosu. Un ”accident” al lui Cristi i-a facut pe ceilalti finalisti sa-si doreasca eliminarea din cursa! Imagini in premiera din a doua noapte a finalei cursei spre masina au fost prezentate astazi!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. In timp ce Cristi lupta cu indarjire pentru masina, Andrada nu a incercat sa-l incurajeze, ci din contra el a simtit ca l-ar descuraja. Andrada i-a spus iubitului ei sa termine odata, ca sa plece acasa. Mai mult de atat, ea a spus ca daca ea nu i-ar fi fost lui aproape, el n-ar mai fi ajuns sa lupte pentru acum masina.

Tensiunea a atins cote maxime astazi la Mireasă pentru fiul meu, unde fiecare dintre cei trei concurenti ramasi in cursa pentru masina au fost acuzati ca ar fi depasit marginea cercului. Ulterior, insa, in urma reconstituirilor s-a dovedit ca cei trei pot continua cursa, deoarece niciunul nu ar fi iesit in afara cercului. Elly, Cristi si Marian au ramas in continuare in cursa pentru masina!

Odata cu vizita bunicii lui Nicolae, doamna Maria si-a exprimat regretul privind faptul ca si-a pierdut banii pentru Catalina, care nu ar fi potrivita pentru fiul ei. Mai mult decat atat, ea s-a aratat indignata de marturisirile facute de soacra ei, care oferea detalii despre ce s-a petrecut acasa.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *