Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 15 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 15 iulie 2015Astazi veti afla ce-l macina pe Danut! Cum se desfasoara viata in cerc?! Ce conflict a zguduit casa fetelor, vedeti de la ora 12:00 si 14:00! Dupa ce a parasit cursa pentru masina, Danut a avut o multime de regrete si a facut mai multe acuzatii la adresa celorlalti concurenti! Doamna Angela s-a declarat nemultumita de influenta pe care o exercita doamna Maria asupra lui Nicolae! Ea se teme ca familia concurentului o priveste cu ostilitate pe Catalina!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cursa pentru masina este tot mai apriga, iar Elly face cu greu fata situatiei. Desi a marturisit in nenumarate randuri ca este puternica, astazi, in direct, aceasta a clacat. Elly izbucnit in lacrimi suparata pe faptul ca nu se mai termina cursa nebuna.

La scurt timp dupa ce a izbucnit in lacrimi, mama lui Elly a intervenit, in direct, prin telefon. Astfel, ea i-a transmis să fie puternica, iar daca simte ca nu mai poate, sa renunte, deoarece ii este alaturi.

Dupa ce au incercat, pe rand, sa-i cucereasca inima lui Radu, Andrada si Simona si-au declarat razboi. Cele doua concurente au avut un schimb dur de replici prin care si-au reprosat numeroase lucruri.

Daca initial cercul a avut un diametru de trei metri, ulterior, a fost micsorat la 2,5 m, fapt ce a starnit discutii aprinse printre concurentii care lupta cu indarjire pentru masina.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *