Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 15 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 15 iunie 2015La inceput de saptamana, subiectele sunt incendiare! Ce au discutat concurentii inainte si dupa nominalizari? Ce s-a intamplat la paintball si cum au fost pedepsiti Andrada si Radu, aflati de la ora 12:00 si 14:00! Nominalizarile de la Finala de sambata au iscat ample controverse intre concurenti. Radu i-a acuzat pe Ionela si pe Teodor ca ii atacă doar pe cei ce nu ii pot ajuta sa ramana in competitie!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Tensiunea a atins cote maxime intre Catalina si Nicolae, care au avut o discutie aprinsa, dupa ce concurenta a acceptat un cadou din partea fostului iubit.

Au avut mai multe discutii aprinse, a izbucnit in lacrimi dezamagita de atitudinea iubitului ei, insa acum Catalina si Nicolae s-au impacat.
In direct, in emisiune, Nicolae i-a cerut iertare Catalinei si i-a daruit un buchet cu trandafiri.

Dupa ce telespectatorii au semnalat ca atunci cand a fost acasa, Elly s-a intalnit cu verisoara ei, concurenta a recunoscut ca a mintit. Ea a marturisit ca a sustinut ca nu s-a vazut cu verisoara ei, pentru ca i-a fost interzis acest lucru.

Sunt impreuna de opt luni, iar acum Cristian a aflat ca Elly l-a mintit. Desi intentiona sa se casatoreasca cu Elly, acum concurentul este circumspect si nu stie ce sa faca, pentru ca se teme sa nu aiba de suferit.

Discutiile au atins cote maxime dupa ce Elly a recunoscut ca a mintit. Tatal lui Elly este de parere ca fiica lui se lasa manipulata de mama si verisoara ei.

Iuliana, verisoara lui Elly, a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *