Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 16 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 16 iulie 2015Cum credeti ca decurge viata finalistilor in cerc? A comis vreunul vreo greseala? De ce s-a suparat Andrada pe Cristi? Conflictul Ionelei si al Simonei contra Andradei si Catalinei continua! Veti vedea cum s-au distrat iubita si mama lui Nicolae la munte, de la ora 12:00 si 14:00! Cristi si Andrada au implinit astazi o luna de relatie, dar cu toate astea relatia lor nu este tocmai perfecta. Dezaluirile lui Cristi despre trecutul sau tumultuos nu au fost pe placul Andradei! Concurenta a spus ca a fost pusa intr-o postura neplacuta! Razboi total intre Andrada si Simona! Andrada o acuzat-o pe Simona ca i-ar fi bagat bete in roate atat in relatia cu Radu, cat si in cea cu Cristi!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cursa pentru masina a devenit tensionata, iar asupra lui Elly au planat suspiciuni ca ar fi depasit cercul. In timpul unei discutii cu Cristi, aceasta si-a scos perna in afara cercului. Cu toate acestea, gestul de neatentie nu a fost considerat o incalcare a regulamentului.

A fost iertata ca a scos perna in afara cercului, insa Elly a mai comis o neatentie, dupa ce a scos piciorul din cerc.

La aproape cinci zile de la debutul cursei spre masina, Elly a fost descalificata in urma greselii facute. In urma eliminarii, Marian si Cristi au continuat lupta spre castigarea masinii puse in joc.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *