Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 17 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 17 iulie 2015Un conflict de amploare a zguduit casa fetelor! Cu ce vesti au venit concurentii de la cumparaturi? Este in pericol relatia Catalinei si a lui Nicolae? Ce s-a intamplat dupa eliminarea lui Danut din cursa pentru masina? Subiecte incendiare va asteapta de la ora 12:00 si 14:00! Catalina este prinsa la mijloc in razboiul dintre mama si familia iubitului! Concurenta a fost acuzata ca foloseste un vocabular deplasat la adresa celorlati concurenti! Simona: “Catalina jigneste fara sa-si dea seama!” Andrada, Catalina si Nicolae au mers luni la cumparaturi intr-un hypermarket! Andrada a primit sfaturi de la o sustinatoare care a sfatuit-o sa stea departe de Cristi, pentru ca nu se potrivesc!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Nicolae a cerut-o de sotie pe Catalina, dar ea a distrus inelul de logodna, lucru care l-a suparat pe iubitul ei.

Intentionat sau nu, Catalina a distrus inelul de logodna primit de la Nicolae, iar acest lucru l-a distrus pe iubitul ei. Acesta a rabufnit astazi, in direct, spunand ca nu mai este interesat de o relatie cu ea decat afara. De asemenea, mama acestuia sustine vehement ca doamna Angela isi doreste ca fiica ei sa nu fie cu Nicolae.

Au avut sansa de a castiga o cina in afara tarii, iar Carmen si Danut au facut orice pentru a fi siguri ca vor castiga…premiul. Mai exact, cei doi si-au facut o strategie excelenta, iar asta le-a adus niste puncte bune.

A parasit cursa pentru masina din neatentie, insa eliminarea lui Danut a adus bucurie pe chipurile concurentilor. Cea care s-a bucurat enorm a fost Elly, care a considerat ca astfel iubitul ei a fost “razbunat.

Cursa pentru castigarea masinii i-a divizat pe concurenti, iar Andrada si Simona au fost acuzate ca au incercat sa-i saboteze pe Cristi si pe Marian, ca sa castige Elly.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *