Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 17 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 17 iunie 2015Astazi vom vedea care a fost evolutia Ionelei in cursa spre castigarea masinii si care au fost reactiile dupa eliminarea ei. Cum s-au impacat Carmen si Danut? Un cuplu intampina probleme! Toate aceste subiecte le veti afla de la ora 12:00 si 14:00! Fiind nevoit sa aleaga intre cea pe care o iubeste si o coechipiera, Danut a eliminat-o pe Ionela din cursa pentru masina. Reactiile concurentilor nu s-au lasat asteptate.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Danut a incercat in nenumarate randuri de a o recuceri pe Carmen, dar dupa indelungi discutii despre problemele care au dus la destramarea cuplului lor, cei doi s-au impacat, sarutandu-se cu dor.

Deoarece a fost acuzata ca s-ar fi impacat cu Danut din interes, Carmen a dorit sa precizeze: “M-am împacat cu Danut pentru ca il iubesc, nu pentru masina” La fel ca si saptamana trecuta, nominalizarile au starnit controverse in casa Mireasa pentru fiul meu, caci concurentii s-au acuzat de strategii. In timp ce Carmen a fost surprinsa de faptul ca iubita lui Nicolae a fost numita spre eliminare de prea putine ori, Andrada a sustinut cu vehementa ca unele cupluri s-au unit pentru a-si pazi spatele.

Daca ieri isi ruga sustinatorii sa nu-l voteze pe Radu sa paraseasca emisiunea Mireasa pentru fiul meu, acum Andrada s-a razgandit.

Dupa ce Catalina si Nicolae au avut o discutie tumultuoasa si si-au aruncat vorbe dure, doamna Maria a avut o reactie acida. Ea i-a reprosat fiului ei ca nu stie unde se afla , ca nu-si poate permite sa vorbeasca atat de urat intr-o emisiune la care se uita mii de oameni.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *