Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 18 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 18 iunie 2015De la ora 12:00 si 14:00 va asteptam cu subiecte de ultima ora! Formeaza Andrada si Cristi cel mai nou cuplu din competitie? Au facut primul pas? Este Radu la mana Andradei? Ce au discutat concurentii despre nominalizari, aflati astazi! Prietenia dintre Andrada si Cristi se transforma din zi in zi intr-o relatie mai mult decat amicala. Primul pas se pare ca a fost facut, pentru ca cei doi s-au sarutat!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Andrada a spus raspicat ca nu-l mai vrea pe Radu in competitie, dar de ce se teme Cristi?

Cristi: ”Daca pleaca Radu, voi pleca si eu!” Ionela a facut afirmatii susprinzatoare despre Catalina, pe care a acuzat-o ca ar fi avut o relatie cu un baiat care canta la orga, iar acum acesta nu o mai lasa in pace!

Dezvaluirile facute despre strategia pusa la cale de mama si de verisoara lui Elly, au zdruncinat increderea lui Cristian in Elly si in sentimentele ei.

Desi declarase ca accepta ca fiica sa si Cristian sa locuiasca impreuna, acum mama lui Elly se opune categoric relatiei celor doi.

Mama lui Elly: “Cristian nu are sentimente pentru fiica mea! El joaca tare!”

In emisiunea de astazi au fost facute dezvaluiri nestiute despre o afacere pe care o pusese la cale Cristian, impreuna cu un prieten, o sustinatoare si un fost angajat din staff. Concurentul dorea sa-si faca un site cu produse personalizate cu el si Elly, pentru a le comercializa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *