Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 19 iunie 2015

emisiunea mpfm 4 din 19 iunie 2015Ce strategii pun la cale concurentii pentru nominalizari? Ce aliante se fac? Cum se mai intelege Catalina si Nicolae si pentru cine bate inima Andradei, veti afla de la ora 12:00 si 14:00! Ionela si Teodor au implinit astazi 9 luni de relatie. LA MULTI ANI! Nominalizarile le dau batai de cap concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”. Cum Marea Finala se apropie, ei isi dozeaza strategic tacticile. Radu chiar l-a avertizat pe Cristi ca ei si Marian vor deveni adversari, iar Ionela si Toader au fost acuzati ca se apropie de concurentii care ii pot salva de la eliminare.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 iunie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. A inceput razboilul nominalizarilor! Marea finala ”Mireasa pentru fiul meu” se apropie, iar rivalitatile intre concurenti se amplifica. Aliantele se pun la punct, iar dezamagirile vin pe banda rulanta. Andrada: ”Noi suntem mai multi si pleaca cine vrem noi!”

Radu a afirmat ca pur si simplu nu il mai suporta pe Danut. Discutia celor doi concurenti de la ”Mireasa pentru fiul meu” a continuat intr-un mod jignitor, Mirela Boureanu Vaida fiind nevoita sa intervina in discutia lor pentru a-i opri

Radu: “Nu vreau sa ma razbun pe Danut, ci pur si simplu nu il suport!”

Teama de a nu fi nominalizate la sfarsitul saptamanii a provocat scantei in casa Mireasa pentru fiul meu, caci Catalina si Ionela s-au certat foarte tare. Daca Ionela a marturisit ca stie mai multe lucruri ascunse despre trecutul concurentei, Catalina a negat vehement totul.

In urma discutiei aprinse dintre Catalina si Ionela s-a implicat si Andrada, care a afirmat ca iubita lui Teodor a starnit o cearta ca sa nu fie nominalizata.

Ultimele zile au fost deosebit de tensionate pentru Elly si Cristian, iar tot mai multe detalii ies la iveala. In timp ce concurenta i-a ascuns iubitului ei ca a vorbit cu verisoara ei, Cristian nu i-a spus ca isi doreste sa-si deschida un magazin online. Mai mult decat atat, acesta a marturisit ca este de parere ca doamna Andreea a sfatuit-o pe Elly sa inceapa o relatie cu el pentru ca era pe primul loc.

Cristian s-a gandit sa profite de popularitatea castigata in competitie si sa deschida un magazin online.

Cristian catre mama lui Elly: “Nu m-ati placut de la bun inceput!”

Cristian este convins ca mama lui Elly si-a impins fiica in bratele lui pentru ca se afla pe primul loc.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *