Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 2 iulie 2015Fetele au probleme din cauza carora nu pot dormi! Ce se intampla noaptea in casa lor? Ce le-a speriat pe ele? Ce cuplu se pregateste de casatorie? Pe cine este geloasa Carmen, aflati de la ora 12:00 si 14:00! Simona, Cristiana si Elly s-au plans ca nu au putut dormi din cauza Catalinei, care a fost foarte agitata in timpul noptii in care iubitul ei, Nicolae, a sarit gardul! O insecta le-a intrerupt fetelor discutiile captivante pe care le purtau! Tipetele lor s-au auzit in toata casa, deranjand pe ceilalti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro.
Vestea ca iubita lui a incercat sa-l împidice pe Nicolae sa sara gardul l-a lovit ca un trasnet pe Danut. Conflictele dintre el si Nicolae par interminabile, probabil de aici a aparut si reactia lui necontrolata.

Dupa fuga lui Nicolae, cea mai afectata a ramas mama lui, doamna Maria. Catalina a dezaprobat atitudinea acesteia, care a devenit extrem de irascibila si de aici a pornit o discutie in contradictoriu intre cele doua.

Catalina, despre doamna Maria: ”Nu este fericita cand ne vede pe mine si pe Nicolae impreuna!”

Cuplul Catalina si Nicolae este la marginea prapastiei. Marul discordiei dintre cei doi sunt mamele lor! In pauza de publicitate, Nicolae chiar si-a amenintat mama si iubita: ”Daca nu va potoliti cu certurile, va bat!”

Doamna Angela, mama Catalinei, nu este multumita de comportamentul iubitului fiicei ei in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Cu jumatate de gura, ea il accepta ca ginere pe Nicolae, dar mai afirma si ca – ”va fi un ginere foarte rece fata de mine”.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, a clacat! Cearta aprinsa dintre Nicolae, Catalina, doamna Angela si doamna Maria a determinat-o pe Mirela sa apeleze la un fluier, pentru a putea face ordine in platou.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *