Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 2 iulie 2015Fetele au probleme din cauza carora nu pot dormi! Ce se intampla noaptea in casa lor? Ce le-a speriat pe ele? Ce cuplu se pregateste de casatorie? Pe cine este geloasa Carmen, aflati de la ora 12:00 si 14:00! Simona, Cristiana si Elly s-au plans ca nu au putut dormi din cauza Catalinei, care a fost foarte agitata in timpul noptii in care iubitul ei, Nicolae, a sarit gardul! O insecta le-a intrerupt fetelor discutiile captivante pe care le purtau! Tipetele lor s-au auzit in toata casa, deranjand pe ceilalti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2015 ora 12:00 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro.
Vestea ca iubita lui a incercat sa-l împidice pe Nicolae sa sara gardul l-a lovit ca un trasnet pe Danut. Conflictele dintre el si Nicolae par interminabile, probabil de aici a aparut si reactia lui necontrolata.

Dupa fuga lui Nicolae, cea mai afectata a ramas mama lui, doamna Maria. Catalina a dezaprobat atitudinea acesteia, care a devenit extrem de irascibila si de aici a pornit o discutie in contradictoriu intre cele doua.

Catalina, despre doamna Maria: ”Nu este fericita cand ne vede pe mine si pe Nicolae impreuna!”

Cuplul Catalina si Nicolae este la marginea prapastiei. Marul discordiei dintre cei doi sunt mamele lor! In pauza de publicitate, Nicolae chiar si-a amenintat mama si iubita: ”Daca nu va potoliti cu certurile, va bat!”

Doamna Angela, mama Catalinei, nu este multumita de comportamentul iubitului fiicei ei in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Cu jumatate de gura, ea il accepta ca ginere pe Nicolae, dar mai afirma si ca – ”va fi un ginere foarte rece fata de mine”.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, a clacat! Cearta aprinsa dintre Nicolae, Catalina, doamna Angela si doamna Maria a determinat-o pe Mirela sa apeleze la un fluier, pentru a putea face ordine in platou.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

30 comentarii la “Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 2 iulie 2015

 1. MIRIAM

  Maria -Alexia_ai primit energia pozitiva de la noi? 🙂 Cred ca esti bine,ca toti sunteti bine pupici de pe REP: 🙂
  Dana B …sper ca ai inteles bine,sa iasa spalacita din concurs,a trisat destul,i- ajunge;Vreau si nu glumesc sa castige Marian masina! Spalacita e tot mai nesimtita,simte ca i se termina domnia,ca tare bleaga era la inceput acum isi arata adev. fata;
  ana____vad ca si tie iti e draga reji,ca si mie;Singura si-a facut-o cu mana ei;La cat de nesimtita este vad ca o persifleaza si pe ma-sa,cand e la telefon;Educatia ..bat-o vina,scoala nu i-a placut;Rejele spune ca ea isi v-a continua scoala,sa-si ia bacul si mai vedem,la 18/5 i-a trebuit maritat; 🙂
  Ioana____nu prea mai am chef de comentat,cred ca sti de ce,noi ne intelegem prin telepatie…ha..ce zici ti se intampla si tie acelasi lucru? 🙂
  Fataaa___nici tu nu stai bine cu frecventa,sa fie acelasi motiv? 🙂
  __

  Reply
  1. Dana B.

   Miriam,sigur-sigur,Danut a castigat proba,de restul nu sunt foarte sigura.Oricum cineva din fosta echipa sageata albastra o sa iasa din concurs.Stii ca Elly vorbeste cu gura inclestata,si nu prea intelegi ce spune!

   Reply
 2. MIRIAM

  Dana B_ ma bucura nespus vestea,acum sa vedem cine castiga imunitatea,sper sa nu castige cei doi c&e ,vreau sa castige vulpoiul; Nu sunt bucuroasa ca a castigat danut dar acum vedem cum vor gestiona situatia,eu cred ca vor fi sacrificati cei doi tolomaci,in nici un caz pleava asta de eli 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *