Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 21 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 21 iulie 2015Astazi, de la ora 11:15 si 14:00 va asteptam cu subiecte de ultima ora! Care a fost reacția Andradei dupa ce iubitul ei a castigat masina?! Ce i-a reprosat Danut lui Carmen? Razboiul a inceput intre doi indragostiti! Nu ratati emisiunea! Dupa terminarea ultimei probe din cursa pentru masina, atat Cristi, cat si Marian s-au dus la iubitele lor. Daca Andrada a fost putin mai retinuta in a-l saruta pe Cristi, Cristiana a facut abstractie de faptul ca Marian nu-si facuse dus de o saptamana si l-a sarutat cu foc.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Cristi a fost acuzat ca ii datoreaza castigul masinii doamnei Maria, care l-a atentionat mereu. Cristi a marturisit faptul ca si Marian a fost ajutat de Elly la un moment dat.

La scurt timp dupa ce a fost eliminat din cursa pentru masina, Danut s-a aratat revoltat. Mai mult decat atat, el l-a acuzat pe Cristi ca i-a spus de carabus pentru a-i grabi eliminarea.

Au avut ocazia sa lupte pentru a castiga o noapte in afara casei, insa Elly nu a vrut, motiv pentru care iubitul ei s-a suparat cumplit.
Chiar si acum, cei doi concurenti nu au reusit sa ajunga la o concluzie si sunt in continuare suparati.

Ajunsa la capatul rabdarii din cauza disputelor cu fiica ei, doamna Angela a plecat acasa.

Doamna Angela: “De duminica nu mai sunt mama Catalinei!”, “Vreau sa plec pentru ca fiica mea nu a stiut sa ma pretuiasca!”

Catalina: “Atata timp cat mama nu este de acord cu Nicolae, poate sa plece acasa!”

Doamna Maria: “Vreau ca doamna Angela sa plece, mi-a adus jigniri de necrezut!”

Catalina: “Mama se teme ca eu ma voi casatori cu Nicolae, iar eu asta voi face!”

A fost eliminat din cursa pentru masina aproape instant, iar asta i-a starnit lui Danut o furie imensa. Dezamagit de acest lucru, el a acuzat-o pe Carmen ca nu i-a fost alaturi si nu l-a sustinut, fapt ce a enervat-o la culme pe concurenta.

Ultimele minute petrecute in cerc au fost cruciale pentru Cristi si Marian, dar Danut a fost aproape de ei si le-a oferit sfaturi care mai de care mai inedite. Astfel, el le-a spus celor doi ca au reusit sa stea atat de mult datorita persoanelor care le-au fost alaturi.

Sfarsitul saptamanii trecute a adus numeroase discutii aprinse intre Elly si Cristian. Dezamagit de faptul ca iubita lui nu a vrut sa lupte pentru o noapte in afara competitiei, Cristian a rabufnit si nu a reusit sa se calmeze, in ciuda explicatiilor primite din partea lui Elly.

O prezenta controversata in competitie, Catalina a fost acuzata chiar de tatal ei ca nu isi doreste o relatie de iubire cu Nicolae, ci urmareste castigurile financiare. De cealalta parte, insa, Catalina a negat totul si a spus ca timp de 17 ani tatal nu i-a fost alaturi, asa ca vrea sa stea departe de el.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *