Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 22 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 22 iulie 2015Ce a avut de impartit Nicolae cu mama iubitei lui?! Care au fost adevaratele motive ale celui mai rasunator conflict?! Ce reactii a starnit castigatorul masinii?! Ce reprosuri si-au facut Cristi si Marian, aflati de la ora 11:15 si 14:00! Andrada a vrut sa-si dovedeasca astazi talentele de bucatareasa desavarsita, insa eforturile ei au fost in zadar. Placintele pe care le-a preparat le-a uitat in aragaz si s-au ars. Dezamagita de tonul pe care Catalina si Nicolae ii vorbeau, doamna Angela a parasit competitia, dupa ce la scurt timp a luat-o si ambulanta!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Ultima perioada a fost deosebit de tensionata pentru Elly si Cristian, care au avut mai multe discutii aprinse. Daca el a fost dezamagit de faptul ca iubita lui nu a luptat pentru o noapte in afara competitiei, Elly s-a aratat dezamagita de replicile acide ale mamei sale.

Certurile par sa nu se mai opreasca pentru Elly si Cristian. Recent, concuenta i-a reprosat iubitului ei ca nu raspunde criticilor care li se aduc. Mai mult, ea s-a aratat extrem de afectata de faptul ca mama ei i-a spus ca este ipocrita.

A reusit sa castige masina, insa Cristi nu se poate mandri cu o relatie minunata alaturi de Andrada. El si concurenta nu reusesc sa se inteleaga prea bine, iar ea a marturisit ca se simte sufocata.

Faptul ca a parasit cursa pentru masina mult prea repede l-a enervat cumplit pe Danut, care a avut o reactie furtunoasa. El a spus ca iubita lui nu i-a fost alaturi, iar Carmen s-a aratat deranjata de afirmatiile lui.

Zilele trecute au fost extrem de tensionate pentru Catalina si mama ei, doamna Angela. S-au certat cumplit, iar totul a culminat cu replici acide la adresa lui Nicolae, dar si cu plansete din partea mamei Catalinei.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *