Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 23 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 23 iulie 2015De la ora 11:15 si 14:00 va asteptam cu subiecte interesante! Reprosurile lui Cristi au facut zarva! Ce au discutat concurentii despre noaptea nuntii?! Carmen si Danut in pragul despartirii? Cristiana si Marian au intalnit obstacole in relatia lor! Toate aceste subiecte le veti vedea astazi! Teodor si Ionela au implinit astazi 10 luni de relatie. Andrada si Cristi au avut inca de la inceput o relatie plina de indecizii din partea tinerei, care ii gaseste constant nod in papura iubitului. Se pare ca nici castigarea masinii nu le-a adus mai multa fericire, ci dimpotriva. Andrada si Cristi s-au despartit.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Doamna Ana, mama lui Radu, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si da cu parerea despre relatia dintre Cristi si Andrada. Doamna Ana l-a acuzat pe Cristi ca s-a folosit atat de Radu, cat si Andrada.

Elly si Cristian au plecat sa ia o cina romantica in strainatate. A reusit sa castige masina, insa acest lucru nu i-a adus destula fericire lui Cristi. Astazi, concurentul s-a aratat revoltat de faptul ca Marian s-a folosit de fel si fel de trucuri pentru a ramane in cursa pentru masina. Mai mult decat atat, faptul ca l-a impins pentru a-si recapata locul in cerc l-a enervat pe acesta.

Nu a reusit sa-si gaseasca marea dragoste, iar acum isi doreste cu ardoare sa plece acasa. Andrada a izbucnit in lacrimi, in direct, cand a aflat ca Ana, fosta concurenta, se afla la Timisoara. Coplesita de emotii, ea si-a exprimat dorul de casa, dar si de Ana.

Lucrurile dintre Catalina si mama ei, doamna Angela, au degenerat zilele trecute. Dezamagita de faptul ca fiica ei se lasa influentata de Nicolae si de mama lui, doamna Angela a avut mai multe reactii de neconceput.

Discutiile dintre Catalina si mama ei au degenerat, iar in urma acestora, concurenta a rabufnit. Ea i-a spus doamnei Angela sa nu mai vorbeasca, pentru ca risca sa o bata. Mai mult decat atat, concurenta si-a renegat mama, spunandu-i: “De azi nu-mi mai esti mama!”

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *