Video Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 4 din 24 iulie 2015

emisiunea mpfm 4 din 24 iulie 2015De la ora 11:15 si 14:00 urmariti subiecte incendiare! Un cuplu este pe cale de a se desparti! Ce conflict au avut Danut si Nicolae? Despre dragoste cu Danut si Carmen! Tensiunile intre cei doi amplificate de apropierea nuntii? Nunta se apropie, iar Carmen si Danut devin mai irascibili pe zi ce trece! Carmen este tot mai nemultumita de Danut. Se pare ca Danut inca nu-si doreste sa se casatoreasca, iar Carmen ii sustine ideea. Desi anuntasera cu surle si trambite dorinta lor de a se casatori, Carmen si Danut dau acum inapoi. Razboiul dintre Danut si Carmen a continuat. Danut l-a acuzat pe Nicolae ca a devenit prea agresiv de cand este intr-un cuplu cu Catalina.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online pe antenaplay ro. Dupa ce a reusit sa devina proprietarul masinii, Cristi a fost intens criticat de mama lui Radu. Intr-un interviu acordat pentru emisiune, ea a marturisit ca acesta a profitat de prietenia cu fiul ei si a format un cuplu cu Andrada, ca sa obtina cat mai multe castiguri.

Au avut o relatie tensionata pe parcursul emisiunii, iar acum, dupa ce mama lui a intervenit, Radu s-a vazut nevoit sa faca niste afirmatii. Deranjat de faptul ca este adus in discutie de Andrada si Cristi, acesta le-a transmis sa-l lase in pace, pentru ca are viata lui in afara competitiei si nu vrea sa traiasca in trecut.

Radu, reactie furtunoasa la adresa Andradei: “Nu vreau sa mai aud de ea!”

La inceputul saptamanii, Elly a mers la cumparaturi, iar acolo a fost intampinata de mama ei, care i-a dat mai multe sfaturi. Pe langă faptul ca a criticat relatia pe care o are cu Cristian, mama acesteia i-a recomandat sa se apare in direct, ca sa nu mai fie sunata ea ori de cate ori este protagonista unui moment…spumos.

A mai ramas putin timp pana la Marea Finala, dar neintelegerile dintre Elly si Cristian par sa se inteteasca. De aceasta data, cei doi s-au certat dupa ce el si-a exprimat dorinta de a pleca in casa baietilor, iar Elly l-a retinut.

A sustinut ca a venit sa-i fie aproape fiicei sale, insa in urma neintelegerilor, Catalina si doamna Angela s-au certat crunt, iar totul a culminat cu plecarea acesteia din casa. Acum, insa, cand lucrurile s-au linistit, doamna Maria si-a exprimat regretul pentru situatia creata si a spus ca mama acesteia a facut-o pe Catalina de rusine.

Inregistrari din pauzele de publicitate:


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *